Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

neata :X , azi am teza la mate si test la romana .. iau 4 la aman 2 :))

mult succes atunci :)

si eu trebuie sa ma duc la educatie fizica :)) prima data in aceste semestru ;)) (sa imi dau probele)

Buna dimineata

Ce faceti?

Welcome Phantom

(Care se baga sa-l bantuim noi pe el? Am auzit ca daca ne da un admin un Minigun, il putem extermina usor)

Eu vinerea asta la mate, si de joi intr-o saptamana la romana

Mie frica deja...

Eu am teza la Latina saptamana asta ...

Azi test Biologie...

Si de vineri intr-o saptamana teza la romana :X Si am scapaaaaaaaaaaaaaaattttttttttt

NEataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Neata.

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuu saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaant faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanuuuuuuuuuuuuuul meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Si eu sunt fanul tau xD

In cat suntem azi empty? :))

Eu ma duc sa ma spal, tre sa plec la scoala :((......... >-)

9 mai :-S

Eu citesc Vraciul, Profesor Wilczur de Tapeusz Detega Mostowicz si fac rezumatul unor capitole.

O recomand, pe mine m'a fascinat.

9 mai :-S

Eu citesc Vraciul, Profesor Wilczur de Tapeusz Detega Mostowicz si fac rezumatul unor capitole.

O recomand, pe mine m'a fascinat.

Eu mi-am cumparat ieri 3 carti marca Paulo Coelho : Alchimistul,Jurnalul unui mag,Al cincilea munte.

Pe mine ma fascineaza acest scriitor, e unic :X :X .

Eu mi-am cumparat ieri 3 carti marca Paulo Coelho : Alchimistul,Jurnalul unui mag,Al cincilea munte.

Pe mine ma fascineaza acest scriitor, e unic :X :X .

Oo, sunt grele cartile ce Coelho.Trebuie sa ai multe carti citite si multe ore pierdute in spate pentru a intelege cartile acestuia.

Oo, sunt grele cartile ce Coelho.Trebuie sa ai multe carti citite si multe ore pierdute in spate pentru a intelege cartile acestuia.

In vacanta de Paste am citit Walkiriile semnata tot de Coelho.Ti-o recomand cu cel mai mare drag.Este pur si simplu mirifica. :X

In vacanta de Paste am citit Walkiriile semnata tot de Coelho.Ti-o recomand cu cel mai mare drag.Este pur si simplu mirifica. :X

Deocamdata vreau sa termin cartea asta si dupa ma apuc de Civilizatii extraterestre de Isaac Asimov.

Huh, am terminat de citit/rezumat.

Ma duc sa ma relaxez, brb.

Ai vazut ce reply a putut sa dea o anumita persoana in topicul legat de generatii?

Eu cel putin am ras cand am citit ce a scris.

"Toata ziua stau la calculator si seara ies afara"

Ce e mai bine sa stai 5-6 ore la calculator si dupa sa iesi 1 ora afara, sau in loc de alea 5-6 ore pierdute in fata computer'ului sa tii in mana o carte din care ai putea avea mai multe beneficii decat ai din partea calculatoruli?

Ai vazut ce reply a putut sa dea o anumita persoana in topicul legat de generatii?

Eu cel putin am ras cand am citit ce a scris.

"Toata ziua stau la calculator si seara ies afara"

Ce e mai bine sa stai 5-6 ore la calculator si dupa sa iesi 1 ora afara, sau in loc de alea 5-6 ore pierdute in fata computer'ului sa tii in mana o carte din care ai putea avea mai multe beneficii decat ai din partea calculatoruli?

Am vazutt.

I'am raspuns si eu.

Ala de toata lumea se ia..

Uita'te ce a scris TazZmania in ultimul post, din nou are dreptate..

#Am plecat la scoala, vorbim diseara.

Edited by emptYmdY