Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Nu-i mare lucru.

Din contra .. s-a trezit o mica Pensula sa iti contrarieze decizia .. pentru ce? :| pentru a-ti provoca mai mult rau , sau cum s-ar spune "reclama negativa"..

Ciao , am ajuns si eu acasa :X

Ta da da dam. Nu stiu daca-i grozav, dar fie.

nu e grozav , dar este foarte bun , pot spune ca ai nimerit exact situatia in care se afla peste 30% ( daca adaug mai mult am face generatia de ras ) din elevii de pretutindeni si mai ales "smecherasii" de maine care si-au creat o a - II - a viata in spatele monitorului. " O explicatie logica a acestei intamplari e ca plodul e prea lenes. Profii, in opinia respectivului, nu merita salariu. Dar, acelasi respectiv se plange ca pe strazi sunt prea multi analfabeti." - pot spune genial ?

Noapte buna , am iesit si eu ..

Ta da da dam. Nu stiu daca-i grozav, dar fie.

"Probabil multi dintre voi va intrebati ce mai cautati la scoala la timpul asta …raspuns : Profesorii au stat si au frecat menta in timpul anului si acum s-au trezit ca nu au note cu ce sa incheie semestrul . In loc sa poti iesi si tu in oras sau sa faci cu totul altceva in afara de a veni la scoala , tu iti petreci timpul in aceleasi banci de la inceputul anului scolar "

Asta este cea mai mare aberatie posibila si imposibila pe care am vazut-o/auzit-o(depinde cum interpreteaza fiecare).

Cum sa te intrebi , "de ce mai mergi la scoala" ?

Pai mai bine te intrebi : "de ce a fost inventata scoala" ,nu?

Daca profesorii aia au chef sa iti puna 5 note in ultima zi ,pai atunci sa iti puna.

De ce a fost inventata scoala: ca sa chiulim?Nu cred.

Asta e obligatia ta de copil,de altfel si singura: mergi la scoala si te intorci de la scoala.

Atat.

Nu muncesti, nu altceva.Atat.

Probabil multi ne spunem acum: mai Damiane, cat de incompetent poti fi tu?Sau cat de claustrofob poti fi, probabil ca iti e teama de spatiie inchise (scoala) si vrei sa stai numai la suc in parc.

Poate da,poate nu.

Dar dupa modul in care gandesti ,slabe sanse ca raspunsul sa fie pozitiv...

Fac o pauza ,poate izbutesti sa patrunzi sensul cuvintelor.

Salut alll.....de azi voi fi noul vostru coleg in FBI

Sper sa ne intelegem..:X

WelcomE.

Edited by Frank Galliano

Ta da dam da daam 2 Nu stiu daca e mai grozav decat a lu' Robotiq, dar...

Noapte buna.

Un interviu emotionant, alaturi de un baiat cu un caracter deosebit.

O mare parte din noi stim , altii refuza sa creada ca in alte tari , stilul de viata este mult mai bun si dezvoltat decat in tara noastra,tara nimanui.

Dar , dupa cum a spus si Pitic,macar , putem aprecia Romania, la un capitol , si anume ,distractia.

Avem cluburi?Avem.

Avem multe cazinouri?Avem.

De ce sa mai aiba nevoie romanu' ?

Daca distractia e in toi.

In ziua de azi, in RO, poti sa nu ai nici acea "paine pe masa" , ca romanu' tot merge in Bamboo,Fratelli... etc.

Asa.Next.

Legat, de rromi , pentru ca am observat ca ai adus in discutia ta cu Ciprian , acest termen.

Rromii?

Ce sunt rromii?

Cine sunt rromii?

Sunt acele persoane care au facut Romania de ras , pe unde au fost.

Franta,Italia.

In aceste tari si-au facut ei de cap.

Dar,exista 2 clase de rromi:

1.Cei politicosi si muncitori. (Prin surprindere , chiar cunosc cateva astfel de persoane)

2.Si cei care izbutesc sa ne faca de ras prin diferite moduri prin care ei opereaza, cum ar fi :violuri,crime,furturi,abuzuri si lista poate continua.

Totusi, sa lasam deoparte criticile, si sa ne dam seama de un singur lucru:

Romania este intr-o continua scadere.

Doar asta trebuie sa realizam.

NU mai sunt bani.

In fiecare zi aud fel de fel de oameni in masina,metrou,tramvai care vorbesc ca nu mai au bani...pur si simplu NU mai au bani...nu au ce sa isi plateasca ratele, nu au ce sa le puna pe masa la copii, nu au cu ce sa se imbrace...

E o situatie destul de grava...

Unii o accepa ,altii nu.

Click sa vedeti cati bani are Romania de incasat,dar nimeni nu se zbate sa ii recupereze.

Institutii construite de RO , in Ucraina,Sudan si multe alte tari.E vorba de miliarde , nu de milioane de euro,de miliarde.

Poate ca , criticam noi acum regimul Ceausist,poate ca si eu l-am criticat, mai mult ca sigur l-am criticat,dar daca stau sa ma gandesc mai bine, as constientiza un singur lucru: inainte fiecare persoana avea un loc de munca stabil,avea ce sa puna pe masa la copii, avea de incaltat,avea de mancat, si cel mai important : avea o casa.

Ceusescu asta, asa prost cum il credem noi,a reusit sa asigure un trai decent.Nimeni nu ducea lipsa de nimic.

Intrebati-va parintii/bunicii/strabunicii sa aflati cum era pe timpuri.

Oricum, un lucru e cert: nu vom ajunge departe.

Edited by Frank Galliano

Un interviu emotionant, alaturi de un baiat cu un caracter deosebit.

O mare parte din noi stim , altii refuza sa creada ca in alte tari , stilul de viata este mult mai bun si dezvoltat decat in tara noastra,tara nimanui.

Dar , dupa cum a spus si Pitic,macar , putem aprecia Romania, la un capitol , si anume ,distractia.

Avem cluburi?Avem.

Avem multe cazinouri?Avem.

De ce sa mai aiba nevoie romanu' ?

Daca distractia e in toi.

In ziua de azi, in RO, poti sa nu ai nici acea "paine pe masa" , ca romanu' tot merge in Bamboo,Fratelli... etc.

Asa.Next.

Legat, de rromi , pentru ca am observat ca ai adus in discutia ta cu Ciprian , acest termen.

Rromii?

Ce sunt rromii?

Cine sunt rromii?

Sunt acele persoane care au facut Romania de ras , pe unde au fost.

Franta,Italia.

In aceste tari si-au facut ei de cap.

Dar,exista 2 clase de rromi:

1.Cei politicosi si muncitori. (Prin surprindere , chiar cunosc cateva astfel de persoane)

2.Si cei care izbutesc sa ne faca de ras prin diferite moduri prin care ei opereaza, cum ar fi :violuri,crime,furturi,abuzuri si lista poate continua.

Totusi, sa lasam deoparte criticile, si sa ne dam seama de un singur lucru:

Romania este intr-o continua scadere.

Doar asta trebuie sa realizam.

NU mai sunt bani.

In fiecare zi aud fel de fel de oameni in masina,metrou,tramvai care vorbesc ca nu mai au bani...pur si simplu NU mai au bani...nu au ce sa isi plateasca ratele, nu au ce sa le puna pe masa la copii, nu au cu ce sa se imbrace...

E o situatie destul de grava...

Unii o accepa ,altii nu.

Click sa vedeti cati bani are Romania de incasat,dar nimeni nu se zbate sa ii recupereze.

Institutii construite de RO , in Ucraina,Sudan si multe alte tari.E vorba de miliarde , nu de milioane de euro,de miliarde.

Poate ca , criticam noi acum regimul Ceausist,poate ca si eu l-am criticat, mai mult ca sigur l-am criticat,dar daca stau sa ma gandesc mai bine, as constientiza un singur lucru: inainte fiecare persoana avea un loc de munca stabil,avea ce sa puna pe masa la copii, avea de incaltat,avea de mancat, si cel mai important : avea o casa.

Ceusescu asta, asa prost cum il credem noi,a reusit sa asigure un trai decent.Nimeni nu ducea lipsa de nimic.

Intrebati-va parintii/bunicii/strabunicii sa aflati cum era pe timpuri.

Oricum, un lucru e cert: nu vom ajunge departe.

Mult vorbesti.