Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Piticule decat sa ne uitam ca tine la tom si jerry XXX mai bine la house m.d

Ultima data cand am fost in FBI nu era asa.

Acu' nu e zi in care sa nu va tamponati pe motiv care o are mai mare,desi stim cu toti ca eu o am =))

Edited by JustThink

Ai dreptate. Dau si nume: Radikal & Bogdan.Vicious.

# New page.

O ziceam si eu, nu am fost niciodata in politie, va uram, stateam cu tv pe voi, am poze cu toti cand faceati unii db sau incalcati regulamentul, asteptam sa ma deranjati si sa va santajez offline the game, nu ati observat ca nu prea eram cautat de politie chiar daca dadeam /ad non stop cu drugs ? :D

Acum folosesc tot ce am invatat "on the street" sa ajut Departamentele si nu mie rusine de asta ! Imi place viata de politist, tot respectul pentru care ma chinuiam ca mafiot il am in 1-2 ca politist sa nu zic de autoritate de a face dreptate !

p.s. Imi place sa fiu cop si ce sa ii faci asta e viata, nu va mai plangeti atata ca ne-am luat de voi ca nu v-am cerut sa imi fiti cei mai buni prieteni, just business, nothing personal !

Piticule decat sa ne uitam ca tine la tom si jerry XXX mai bine la house m.d

Ultima data cand am fost in FBI nu era asa.

Acu' nu e zi in care sa nu va tamponati pe motiv care o are mai mare,desi stim cu toti ca eu o am =))

Pari pupincurist, esti sau nu?

Si eu ma uit la Tom & Jerry.

Involuntar.

*JustThink, hai ca te scot de la fani.

*Cred ca ies, noapte buna.Ma doare ingrozitor capu'.Ori m'a bulversat foarte rau o fata cu care am iesit azi, ori e vina caldurii :))))

Bafta FBI. Mi-a placut timpul petrecut aici, am avut si mici probleme (de sananatate, nu ingame) dar am trecut peste. Va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine.

BlueR - Sper sa te distrezi

BAFTA ! :)>-

Bafta! Schimbandu-ti factiunea nu face nicio diferenta in a juca sa-mp. Dupa un timp te plictisesti ca si aici.

Doar eu nu pot dormi?

Stai linistit Piticule ca nici eu n-am somn. :))

EDIT : Eu ma pun in pat...poate,poate adorm.

Noapte buna !

Edited by Ecs7azy

Doar eu nu pot dormi?

Stai linistit Piticule ca nici eu n-am somn. :))

EDIT : Eu ma pun in pat...poate,poate adorm.

Noapte buna !

Eu de 3 ore ma chinui sa adorm.

Acum ma pun in pat .... m'au trecut toate gandurile negre .... si cand te gandesti ca totusi viata e atat de usoara, dar e doar vina noastra ca o facem atat de grea ...

Noapte buna.

Am vazut pe Realitatea azi niste perle de pe la examenele astea. Am zambit la toate dar n-am retinut niciuna.

Eu as vrea sa le vad pe toateeeeeeee. :))) E incredibil ce pot scoate. Am citit ieri una pe net suna cam asa.

" Calul lui Harap-Alb s-a luat la intrecere cu pasarica fetei de imparat. "

Eu as vrea sa le vad pe toateeeeeeee. :))) E incredibil ce pot scoate. Am citit ieri una pe net suna cam asa.

" Calul lui Harap-Alb s-a luat la intrecere cu pasarica fetei de imparat. "

Am gasit si eu cateva :

„Spre fundul poeziei, el ne arată ceva mai bun".

„Pe când sa ne duceam spre casa, autocarul sa stricat apoi am asteptat pâna a venit un mecanic sa îl tomneasca“.=))

„Primavara înverzesc toate vietuitoarele“.

„Eu vas descrie un tablou din natura deoarece sa vedeti cum arata natura“. - Asta cred ca a fost Pad Vlad :D

„Pe plaja era multe fete dezbracate indecent“.

Sursa: Aici

Neata F.B.I.

Daca am intrat ieri trebuie sa postez si eu raportul pentu saptamana aceasta?

Nu, nu trebuie. Raportul nu este obligatoriu.

@ Neata, acum m-am trezit!