Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

La baneasa la cocosatu am facut stanga spre casa presei si am trecut pe rosu si era echipaj de politie si nu am vazut ca era acolo si se luase dupa mine venise 2 echipaje in spate si nu stiam ce sunt alea in spate :)) iam dat cox ma prins la casa presei la taxiuri acolo ... si mi-a zis esti nebun nu vezi ca am zis prin statie sa te opresti ca eram dupa tine :)) si permisu pe o luna luat cu tot cu telefon dat la asa si acum merg fara permis si cu instiintare daia ca trebuie sa merg cu masina a vb bosu de la firma :))

Edited by TomB

La baneasa la cocosatu am facut stanga spre casa presei si am trecut pe rosu si era echipaj de politie si nu am vazut ca era acolo si se luase dupa mine venise 2 echipaje in spate si nu stiam ce sunt alea in spate :)) iam dat cox ma prins la casa presei la taxiuri acolo ... si mi-a zis esti nebun nu vezi ca am zis prin statie sa te opresti ca eram dupa tine :)) si permisu pe o luna luat cu tot cu telefon dat la asa si acum merg fara permis si cu instiintare daia ca trebuie sa merg cu masina a vb bosu de la firma :))

Clar =)))))

Si surd si neatent =))))))

Alex trebuia sa le zici ca esti de la FBI =))

Neata, am venit si eu acasa... Ceva probleme :)

Intru acum la joc :X

1. http://imageshack.us/photo/my-images/802/samp075my.png/

2. http://imageshack.us/photo/my-images/856/samp074wt.png/

*Am crezut ca ai cop kill, in loc de civ kill.De aceea te'am omorat.

3. http://imageshack.us/photo/my-images/195/samp076rq.png/

4. http://imageshack.us/photo/my-images/155/samp077t.png/

*Nu inteleg cine te crezi in a'mi stabili tu, mie sanctiunea.

Mi'am cerut scuze de 2 ori si ti'am zis ca imi voi asuma raspunderea pt. greseala mea.Acum, nu te sui pe pediestal ca am gresit.

Asta e, oricine greseste si tocmai d'asta imi astept sanctiunea oricarea ar fi ea.

Bafta.

Precizeaza si tu ca nu primesti 10k, ci 1k. Se crede Einstein, da' e total pe langa.

Nick: Myself

Level: 53

Rank: 2

Data intrarii in FBI: xx.xx.2011

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): vro 3 luni

De ce doresti sa pleci din FBI?: rank issue and annoyance

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru FBI pt minim 2 saptamani: ha

Alte precizari?: nea

Esti naspa.Aiurea.

De ce pleci ?

Sa va luminez de ce pleaca?

O sa va luminez, nu va pot zice :)). Pleaca pt ca au primit rank 3 majoritatea care au intrat (mdy,alx, hooli) si l-a deranjat cum si pe altii i-au deranjat, so ati inteles

O sa va luminez, nu va pot zice :)). Pleaca pt ca au primit rank 3 majoritatea care au intrat (mdy,alx, hooli) si l-a deranjat cum si pe altii i-au deranjat, so ati inteles

Clar.

*BlueR, te'ai chinuit degeaba cu propunerea aia.Nu se va realiza.

emptY_mdY - primeste un Faction Warn pentru omorarea unei persoane cu drept de predare. Nu m-am vazut nicicand mai speriat ca acum, cand am auzit ca "o sa-ti faci dreptate la Complaints". Vad ca, folosindu-te de puterile tale supranaturale, stii de inainte ce sanctiuni o sa iau eu si cum o sa reactionez. Ma intreb cum de nu te-a cautat nimeni in legatura cu cazul "Elodia".

Ce tare! Chiar ca...

Robo, esti mai usurat acum ca nu iti face post la complaints, sau..?

Nick: Myself

Level: 53

Rank: 2

Data intrarii in FBI: xx.xx.2011

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): vro 3 luni

De ce doresti sa pleci din FBI?: rank issue and annoyance

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru FBI pt minim 2 saptamani: ha

Alte precizari?: nea

Pff.. iar te lasi, e decizia ta. Succes!

Ce tare! Chiar ca...

Robo, esti mai usurat acum ca nu iti face post la complaints, sau..?

Pff.. iar te lasi, e decizia ta. Succes!

Eu as fi :-S

*BlueR, ti'a facut ala post :)))

Cere demiterea.Astia au ceva azi.

Ou! Tu, Luminatorule al tuturor! Daca am fi avut si noi un topic "Echipa de aur F.B.I.", cei trei mentionati mai sus ar intra fara probleme acolo. Lasa-ma sa-i respect pe cei care-au respectat FBI-ul, cu mine lider, sau chiar inainte. Cat despre avansarea in rank mai repede decat ceilalti, tu esti dovada vie ca cei ce primesc rank 3 la intrare sau imediat dupa, raman cu rank-ul asta suficient cat cineva de rank 1, intrat in aceeasi zi, sa-l ajunga.

Ou! Tu, Luminatorule al tuturor! Daca am fi avut si noi un topic "Echipa de aur F.B.I.", cei trei mentionati mai sus ar intra fara probleme acolo. Lasa-ma sa-i respect pe cei care-au respectat FBI-ul, cu mine lider, sau chiar inainte. Cat despre avansarea in rank mai repede decat ceilalti, tu esti dovada vie ca cei ce primesc rank 3 la intrare sau imediat dupa, raman cu rank-ul asta suficient cat cineva de rank 1, intrat in aceeasi zi, sa-l ajunga.

Robo-BlueAngel,1-0,de fapt 2-0,dauna totala:)). MIsto partea cu dovada vie =)))

Ma duc la dr.house,Noapte buna.

Sa fiu sincer, aici rank-up se ia cel mai greu fata de celelalte factiuni, am observat asta inca din prima mea zi in FBI :))

Vorbim maine, noapte buna uratilor :)

Robo, mai stii ca ti-am si facut o plangere odata? :))

Eram cu masina de la casa ta, m-ai prins cu ea si mi-ai dat wanted. Si POST!

Newbie!

Edit: Pot sa postez la reclamatii dupa tine? Ai raspuns cam repede.

Edited by BlueR

Eu am zis un adevar. Toti cei de rank 1 cred la fel.

Mi-ai dat rank 3 ca sa ma bati la cap cat o sa fiu in F.B.I ca mi-ai dat rank din prima zi? sau ce? Ma ocup de wanted, ma ocup de prods, ma ocup de teste. Un rank 1 sau un oricare alt rank (inafara de cei care dau teste) intra, aresteaza 1-2 si ies. Apoi fac un raport daca il fac si mai fac si o cerere de invoire.

Robo-BlueAngel,1-0,de fapt 2-0,dauna totala:)). MIsto partea cu dovada vie =)))

Ma duc la dr.house,Noapte buna.

Tu esti dovada vie ca omul poate trai si fara creier asa ca vezi-ti de partea ta.

Apropo, de ce nu faci echipa de aur? N-ai pe cine sa pui de asta. Mai lasati-o balta. Noapte buna

Edited by Busssy