Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

*Dobermann, GangsterSebi, alea sunt primele voastre rapoarte de la ultima voastra intrare in FBI, nu al 9-lea, respectiv al 3-lea. Daca-i facut un raport acum un an cand ai fost in FBI si apoi ai iesit din factiune pentru 8 luni, cand revii nu incepi de la 3, ci de la 1.

Robotel mi se pare mai bine asa.. Nu am un motiv anume, dar asa cred eu. De ce? Arata nivelul total de experienta din factiune. Cu tot respectul dar eu personal asa il voi continua...

Robo, eu m-am calificat. Tu?

Nu stiu cate puncte am... si mai ales nu stiu cate puncte au altii.

*Dobermann, in principal, in functie de numarul de rapoarte se da rank up. Daca vrei sa nu stiu cate rapoarte ai facut de cand ai rank 1, continua asa cum ai inceput, dar nu te mira daca peste doua luni imi aduc aminte ca parca meritati rank up.

Asta e, imi voi asuma toate riscurile. Cu toate ca imi doresc rank-up (ce, voiai sa mint? :))) acel numar de la raport (al x-lea) cu cat este mai ridicat cu atat imi da o mai mare incredere in mine - eu personal de asta avand nevoie in mod special. Si atata timp cat nu e un numar inventat de mine (+uit) sper sa nu fie nici o problema.

Asta e, imi voi asuma toate riscurile. Cu toate ca imi doresc rank-up (ce, voiai sa mint? :))) acel numar de la raport (al x-lea) cu cat este mai ridicat cu atat imi da o mai mare incredere in mine - eu personal de asta avand nevoie in mod special. Si atata timp cat nu e un numar inventat de mine (+uit) sper sa nu fie nici o problema.

Nu stiu ce-mi face impresia ca tu esti un magar ( in sensul de incapatanat),nu un caine. :))

No offence !

* Klaudiu e la facultate de ceva timp.

Da? Si cand pleaca?:))

Glumeam, cica sunt prieten cu Klaudiu. Adica cu Pitiku, si Pitiku e cu Klaudiu, si asa intram intr-o gaura de vierme.

@Bullz, se scire "sora-mea".

Ma duc la TV, daca e mai postez de pe telefon :D

Ceao :-H:*

@

* Nick: Dobermann

* Rank: 1

* Level: 30+

* Este propunerea mea numarul: Nu stiu, cam a 5-a cred.

* Propunerea: Schimbarea skinului de rank 1 cu altul. De ce? Skinul de rank 1 arata ca un urangutan chel rezultat din actul sexual a unei maimute cu un extraterestru. Toti playerii fac misto de noi ("chelule" si altele)..

* Alte precizari: Propun sa se schimbe cu skinul 165

Skin_165.png

Skin ID: 165

Skin Model Name: wmomib

Skin Name/Type: MIB agent

Singleplayer Location: San Andreas

@Nu stiu daca tine sau nu de script, nu ma pricep. Sper sa se aprobe.

Edited by Dobermann

* Nick: Dobermann

* Propunerea: Schimbarea skinului de rank 1 cu altul. De ce? Skinul de rank 1 arata ca un urangutan chel rezultat din actul sexual a unei maimute cu un extraterestru. Toti playerii fac misto de noi ("chelule" si altele)..

OMG, dulaule nu mai face propuneri. :-$

Ce noroc ca am rank 2 si am trecut de faza cu

*

Skinul de rank 1 arata ca un urangutan chel rezultat din actul sexual a unei maimute cu un extraterestru. Toti playerii fac misto de noi ("chelule" si altele)..

=))

Apropo,chestia asta nu tine de Robo.

Mie imi place skinul :) .Mai ales ca are costum,cravata :> .

Oricum trebuie sa vorbesti cu RazR,iar skinul propus de tine este la Hitman Rank 4.

Edited by radiKal

Skinu' ala te face sa muncesti mai mult pentru rank 2.

Maine ai un + =)))))))

Cu siguranta nu tine de mine. Si eu as spera sa se aprobe, dar nu cred ca skinul de rank 1 ar fi cel vizat pentru schimbare. O sa vad cu cine pot sa vorbesc.

Robotel restul skinurilor sunt mai mult decat acceptabile, cel de rank 1 e urat.

@Nu conteaza ca e skinul de rank 4 al hitmanilor.

Stepf cand ai timp da-mi si mie te rog un PM cu fontul folosit la semnatura lui robotel. Mersi !

Ma duc la somn. Noapte buna!

Edited by Robotiquis
Edited. Vise de obsy.

Eu ma culc, noapte buna.

@ La multi ani Andr3i96!

@@ Stepf, atunci m-am grabit..Si tu mai gresesti cateodata la acorduri sau ceva. :))

Mie imi place skinul :) .Mai ales ca are costum,cravata :> .

Oricum trebuie sa vorbesti cu RazR,iar skinul propus de tine este la Hitman Rank 4.

Defapt, skinul de rank 4 la hitman e cel de rank 2 actual la noi..[cred :-??]