Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Eu ies Prin oras ca sunt la Mare sa ma bucur de Vremea frumoasa la o Pizza Bafta la Robberi / wanted ! .....

Costynho ti-am zis eram sigur ca trebuia sa te intorci acasa :)) sa iti iei ceva daca aia ti-au zis bafta te-ai injurat =))

Mancati'as gura ta, e incredibil cat de bun e omu' asta.N'am vazut in viata mea un pumn dat in halu' ala sa puna un om jos in modul ala.

Bravo Lucian.

*Pentru cine vrea sa ma vada, cel in camasa verde in carouri si pantaloni albi sunt eu(check meetings-poze).

BUTE WON. Nu ma asteptam la asta, da....

Pacat ca nu-i dete KO din a 10-a, voiam sa mai vad ceva...

Eram in sufragerie cu mama.

Si ma intreaba "cine castiga ? " eu : "bute, in primele 4 reprize ii da ko" . De la ce mi'am dat seama ? Cand a intrat in ring, Mendy era speriet, se vedea in privire ca nu e sigur pe sine.

Iar Lucian, a intrat intr'un fel arogant, sigur pe el.Stia ca o sa castige, dar nu in maniera asta.

Un meci foarte frumos :) La fel ca si celelalte, dar cel in care a luptat Lucian, a fost cel mai frumos.

Ma duc la tv, bbye

Mai are cineva iPhone p-aci? Cu Installous.. Imi da eroare, "api unavailable". Este de la mine sau a picat trackerul? Nu pot downloada nimic :(

Un meci foarte frumos :) La fel ca si celelalte, dar cel in care a luptat Lucian, a fost cel mai frumos.

Ma duc la tv, bbye

Dulauuuuuu

Eu ies, noapte buna.