Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salut aici se inchide cariera mea in FBI cele 3 luni . Va urez multa bafta si succes in continuare. . La revedere.

Edited by TombleronE

Nu sunt acasa momentan. Diseara cand ajung si daca primesc moderator voi deschide topicul de aplicatii.

Imi pare rau pentru cei care pleaca. Ati fost niste membrii buni in aceasta factiune. Sper sa ne revedem. Tot succesul voua!

A venit si vremea sa zic "la revedere".Acum nu mult timp, robo a spus la o demisie, citez "Doar nu oi fi lider pe vecie", ei bine, nu ma asteptam pe vecie, insa nici asa repede.

Tot ce pot sa fac, acum, este sa ii multumesc lui si factiunii pentru tot ce au facut pentru mine.Aici am invatat sa scriu fara limbaj de messenger, aici am invatat sa ma exprim astfel, aici am invatat lucruri noi pe diverse subiecte si lista poate continua.Unele lucruri mentionate anterior, le-am invatat direct de la el, nu public, lucru pentru care ii multumesc.

Aici au fost si certuri si motive de bucurii.Am facut si spam, ne-am si bucurat, am luat si suspend si warn, am facut si pe nebunii, dar sunt convins ca nimeni nu regreta.

Cand am intrat in FBI, nu stiu daca aveam pe tot serverul 5 prieteni care sa ma ajute oricand.Ei bine, dupa aceste 7 luni, am mai facut pe putin inca 10.Ceea ce nu ma poate face decat fericit, pentru ca imi dau seama ca nu am fost chiar o pacoste cum ziceau altii si am stiut sa ma fac placut.

Am discutat despre toate subiectele posibile si imposibile, la toate orele posibile si imposibile si am primit warn si suspend de la toti rpg-team posibili si imposibili :)).Diferenta este, ca, cu toate ca faceam spam, macar discutam un subiect.Discutat nu inseamna 5 cuvinte intr-un post, zeci de randuri de dezbateri vis-a-vis de subiectul respectiv.

In incheiere, aici a fost casa mea virtuala, aici va fii intotdeauna indiferent de lider.Imi pare foarte bine ca acum, lider este Klaudiu, un tip pe care personal, il admir si apreciez mult si sper sa faca treeaba buna in noua functie.

Viitori agenti sa aiba grija cum se comporta, factiunea asta nu se poate cumpara cu restul de pe server.Sa se gandeasca de 2 ori inainte sa aplice.

Prietenii metionati mai sus putin, sunt cei scrisi de Robotiquis la pagina 1753, primul post.La aceasta lista as mai adauga 2 nume: Costynho si Pypp.

Acestea fiind spuse, bafta in continuare Robotiquis si bafta cu liderul Klaudiu.

Bafta tuturor ! Sign out !

Supervisory Special Agent emptYmdY

Salutare baieti. Imi pare rau pentru voi [stepf, Empty, Just] ca plecati .. m-am inteles foarte bine cu voi [cu exceptia conflictului intre mine si empty care a trecut] va urez succes in continuare!

@Eu maine ajung acasa, o sa fiu din nou activ!

A venit si vremea sa zic "la revedere".Acum nu mult timp, robo a spus la o demisie, citez "Doar nu oi fi lider pe vecie", ei bine, nu ma asteptam pe vecie, insa nici asa repede.

Tot ce pot sa fac, acum, este sa ii multumesc lui si factiunii pentru tot ce au facut pentru mine.Aici am invatat sa scriu fara limbaj de messenger, aici am invatat sa ma exprim astfel, aici am invatat lucruri noi pe diverse subiecte si lista poate continua.Unele lucruri mentionate anterior, le-am invatat direct de la el, nu public, lucru pentru care ii multumesc.

Aici au fost si certuri si motive de bucurii.Am facut si spam, ne-am si bucurat, am luat si suspend si warn, am facut si pe nebunii, dar sunt convins ca nimeni nu regreta.

Cand am intrat in FBI, nu stiu daca aveam pe tot serverul 5 prieteni care sa ma ajute oricand.Ei bine, dupa aceste 7 luni, am mai facut pe putin inca 10.Ceea ce nu ma poate face decat fericit, pentru ca imi dau seama ca nu am fost chiar o pacoste cum ziceau altii si am stiut sa ma fac placut.

Am discutat despre toate subiectele posibile si imposibile, la toate orele posibile si imposibile si am primit warn si suspend de la toti rpg-team posibili si imposibili :)).Diferenta este, ca, cu toate ca faceam spam, macar discutam un subiect.Discutat nu inseamna 5 cuvinte intr-un post, zeci de randuri de dezbateri vis-a-vis de subiectul respectiv.

In incheiere, aici a fost casa mea virtuala, aici va fii intotdeauna indiferent de lider.Imi pare foarte bine ca acum, lider este Klaudiu, un tip pe care personal, il admir si apreciez mult si sper sa faca treeaba buna in noua functie.

Viitori agenti sa aiba grija cum se comporta, factiunea asta nu se poate cumpara cu restul de pe server.Sa se gandeasca de 2 ori inainte sa aplice.

Prietenii metionati mai sus putin, sunt cei scrisi de Robotiquis la pagina 1753, primul post.La aceasta lista as mai adauga 2 nume: Costynho si Pypp.

Acestea fiind spuse, bafta in continuare Robotiquis si bafta cu liderul Klaudiu.

Bafta tuturor ! Sign out !

Supervisory Special Agent emptYmdY

bafta pisii >:D<<'>

emptY_mdY,imi pare nespus de rau ca pleci,respectiv indescriptibil de bine ca te-am cunoscut.

Sincer,nu te-as putea compara cu vreun alt player de pe server.

Esti unic si asta e clar,prin modul in care gandesti,prin felul tau de a fi si prin metodele tale de a te face placut.

Cu tine am avut ce discuta tot timpul,fie ca eram suparat sau vesel mereu gaseam subiectele potrivite pentru a conversa.

Dar lucrurile se schimba,daca ar fi toate "infinite" sau "pe viata",am fi fericiti tot timpul.

Si acum,daca pleci in cautarea unei noi aventuri,sunt oameni care te asteapta,desi inca nu te cunosc,dupa cum nici tu nu-i cunosti pe ei.

Esti util si riscul unei aventuri e mai pretios decat o mie de zile de bunastare si confort.

Vei ramane mereu "in my mind".

Bye.

Empty, sau mpty, cum obisnuiam eu sa-ti zic.. mereu ai fost un player bun si cu tine nu se plictiseste nimeni.. ma refer in SA:MP ca pe forum scrii si la 6 dimineaata un roman de ala lung .. :)) Bafta ba americanule ! :*

Doar eu si Piticul ,on la ora asta?

Pai ce faceti ma?

Dormiti in post?

Daca doriti o destinatie turistica absolut superba,nu ezitati sa vizitati Castelul din Sagunto.(Spania)

Si e gratis. Platesti doar drumu'

Empty, sau mpty, cum obisnuiam eu sa-ti zic.. mereu ai fost un player bun si cu tine nu se plictiseste nimeni.. ma refer in SA:MP ca pe forum scrii si la 6 dimineaata un roman de ala lung .. :)) Bafta ba americanule ! :*

Chiar ca nu te plictisesti cu el,era on pe forum cand multi faceau nani.

Era de asteptat sa plece lumea ,nu ma surprinde ... astept sa plece si piticu :))

Anyway , gl

Asta nu este nimic.Asteapta sa inceapa scoala si sa vezi plecari in masa.

Bafta emptYmdY,succes in viata reala!

Neata team!!

Asta nu este nimic.Asteapta sa inceapa scoala si sa vezi plecari in masa.

Neata team!!

Iti dai seama.

Scoala reprezinta un interes mult mai mare decat un joc...Sa fim seriosi.

Si,intelegi tu la ce ma refer.

Neat@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

M-am culcat la 4 si m-am trezit la 10.

Oricat mi-as dori eu sa ma trezesc pe la 3-4 dupa amiaza,realizez ca este ceva imposibil.

Nu stiu cum or putea unii sa doarma. (E.G: Piticu')