Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Imi pare rau pentru banu' meu, dar imi e vecin si asa "glumeam" noi, dar nu am crezut ca e in stare sa-mi faca post, dupa ce-l aduc pe server si-l invat tot ce stie acu'. Nu vreau sa va faceti o parere proasta despre mine, nu sunt genu' sa injur... dar la faza asta... credeam ca mi-e prieten.. dar m-am inselat. Imi cer inca o data scuze, nu se va mai repeta.

Ia uitati-va si voi, cu ce fel de persoane s-a umplut server-ul.

Tin sa te anunt ca nu este teapa.

De ce?

Din mai multe motive, noi am vorbit ceva pe forum, ma rog, nu stiu ce importanta are, am facut odata un post de genu "sunt de acord sa dau casa x lui y" si mi-am luat warn pe forum pentru post aiurea.

Deci, nu era lag deloc, de ce minti? Au fost chiar si niste restart-uri si erau putini playeri.

Nu ai zis nici macar sa dau report sau sa asteptam dupa un admin, asa ca lasa vrajelile astea ieftine, puteam face afacerea alta data cand venea un admin daca tot insistai atat.

Dovada clara ca tu singur cu mana ta mi-ai vandut masina pe suma de 55,000,000$ -> http://s18.postimage...v/sa_mp_025.png , deci te rog frumos sa nu minti ca "probabil am dat sellcarto in loc de sellcarex" .

Nu am absolut nicio vina ca tu nu sti sa folosesti comenzile masinii, daca nu aveam cont premium ramaneam si eu fara masina din cauza greselii tale.

Si tocmai a 2 zi am observat ca am si masina ta, uite ce mesaje primeam atunci -> http://s18.postimage...b/sa_mp_003.png & http://s18.postimage...r/sa_mp_000.png .

I-am zis lui gabb treaba asta imediat iar el a zis ca dupa restart o sa se rezolve, a fost restart probabil peste noapte iar a 2 zi am reusit sa intru pe cont.

DECI, NU MA ACUZA AIUREA, NU ESTE ABSOLUT NICIO TEAPA, TU SINGUR MI-AI VANZUT MASINA PE SUMA DE 55,000,000$ NU EU TE-AM OBLIGAT, nU EU AM SCRIS COMANDA IAR TU AI DAT ACCEPT FARA SA VEZI.

TE ROG FRUMOS SA TERMINI CU ACUZELE NEFONDATE.

Acele cazuri de care vorbesti tu erau "am dat masina cu un 0 in minus si nu mi-o mai da la loc" si raspunsul era, "nu ai chemat admin nu avem ce iti face" , situatie total diferinta, tu singur mi-ai vandut masina, nu te-am inselat la pretul stabilit.

EU NU TI-AM DAT NICI UN FEL DE TEAPA !! TU SINGUR AI VANDUT MASINA, NU ESTE VINA MEA CA NU STI SA FOLOSESTI COMENZILE.

TEAPA SE NUMESTE CAND TE INDUC IN EROARE, NU CAND TE INDUCI SINGUR IN EROARE SI INCURCI COMENZILE, NU MA ACUZA AIUREA! ! ! !

La revedere.

Atatea culori, atatea dimensiuni, atata cearta, si toate doar pentru un bun obtinut prin metode neortodoxe.Chiar il deranjeaza pe el cine, cum a obtinut banii pe care-i are, si se trezeste sa faca pe Robin Hood .Si cand ne gandim ca are o functie, si o vechime.Halal sublider, halal caracter.

Edited by P h a n t o m

Trebuia sa ma astept la un raspuns din partea needucatului, din moment ce mi-am permis sa fac comentarii la adresa lui, maretului sublider (Care a trecut prin trei factiuni ca rata prin balta si a stat AFK timp de 3 luni, dupa care s-a ales cu functia "bine meritata"), asa-i...?

Se pare ca nici n-a trebuit sa astept prea mult.

vezi de gunoaia din ochiul tau si nu comenta ce nu cunosti amice.

AI grije la limbaj copilu

Tare pacat, se umple lumea cu specimene ca el, iar noi, oamenii cu o scoala, suntem incapabili sa oprim acest eveniment catastrofic.

*Noapte Buna F.B.I.

**Bun venit celor noi.Fie ca sederea voastra in acest departament sa fie cat se poate de placuta.

Edited by P h a n t o m

Buna dimineata.

Phantom, citeste-mi blogul si mai ales, post-ul ce face referire la inculti, si te vei linisti.

Sunt acolo 2 solutii, trebuie sa te ajute una dintre ele.

Succes.

#Doresc a le ura, welcome celor noi.

Vreau activitate intensa din partea voastra, amabilitate in ceea ce priveste comportamentul fata de susptecti, si fara certuri pe /r /d .