Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Ma bucur ca ti-ai editat acea fraza de la semnatura, nu de alta...dar denota ca nu stii sa transpui d.p.d.v gramatical, cuvintele.

#Ce sa castige?Bani.

E ceva ilogic?

Pai...unchimiu are un angajat si in acelasi timp niste prieteni care sunt intr-un Motorcycle Club (MC)..si in fiecare joi e poker night...Am fost de vreo 6 ori pana acum si nu am jucat niciodata pentru ca deja mi se permisesera prea multe (simpla mea prezenta este un privilegiu)...Si aseara, dupa ce s-au eliminat, era masa finala si aia care pierdusera au spus sa se mai bage repede la o masa de 10 dolari (in mod normal, e 40 de dolari intrare si 20 de dolari re-buy) si am convins-o pe mama sa joace (care nu stie) ca sa joc cu ea..si usor usor, din 9 persoane am ramas doar eu cu dealer

ul (care juca) si ma rog, am fost prost pentru ca mi-a cerut all in de 2 ori, nu i-am dat pentru ca nu aveam si a 3-a oara am zis ca na, e tarziu, voia sa terminam si i-am platit...aveam 6 si 8 si imi lipsea un 9 ca sa fac chinta si sa castig...

Dupaia, cand am ajuns acasa mi-a spus tata ca nu trebuia sa il las atata timp cat era pe bani, dar na.. m-am gandit ca...ma rog..

Salutare tuturor, se pare ca vom fi colegi.. N-am mai fost de ceva timp prin departamente, am cam fost 'addicted' sa fiu mafiot in ultimul an, asa ca luati-ma usor :))

Welcome celor noi, să facem o treabă bună împreună, şi fiţi cu minte NU cuminţi.

Mă duc până afară, revin mai pe seară, noroc cu arestările.

Salutare tuturor, se pare ca vom fi colegi.. N-am mai fost de ceva timp prin departamente, am cam fost 'addicted' sa fiu mafiot in ultimul an, asa ca luati-ma usor :))

Colegi eu plec in oras

LoLLi bine te-am regasit, se pare ca umblii dupa mine:)))

Bafta la /arrest

Seara buna agenti!

Cum merge treaba? Se pare ca incet-incet redevenim acel departament activ de pe vremuri! E bine! Tineti-o tot asa!

Welcome celor noi, sper ca va veti descurca!

Ne mai vedem prin game, bafta!

1. Welcome tuturor.

2. Da mdY, te-am parasit. mi-am gasit alta nevasta.

3. Sincer nu prea avem un subiect de discutie din cate vad....

4. Scuze ca nu prea intru, traiesc o poveste ce se repeta cu fiecare zi ce trece, trezesc->scoala/treaba->obosit->pat-> nu am timp nici sa respir.

5. Astept sa veniti pe aici cu un subiect.

6. Maine seara sedinta la 21:00 >:)

Ai ramas singurul spammer din topic empty... Enjoy yourself! :))

Noapte buna all

LoLLi mie dor de discutiile de la Paterno ca era ca un mess pentru noi, hai sa facem si aici un messenger incepand de maine de la 6 incep cu spammu my gay.

Bafta all

EDIT:

Empty vrei sa facem mess?

Edited by xCrazZyxWolfXXX

Welcome celor noi.

Ba, da' pe aici nu mai posteaza nimeni? :|..Blue, Rambo, alx.........?!

Postam, postam.

Noapte buna all

LoLLi mie dor de discutiile de la Paterno ca era ca un mess pentru noi, hai sa facem si aici un messenger incepand de maine de la 6 incep cu spammu my gay.

Bafta all

EDIT:

Empty vrei sa facem mess?

Transforma tu topic'ul asta in mess cu : "X: Ce faci" , "Y:Bine" si sa vezi cum te transform eu in altceva ce s-ar putea sa nu-ti placa.:));)

# Back at home.

Mess de cocalari, nu. Nu am facut niciodata si nici nu am de gand sa fac.

Discutii interesante, da, vreau.

Daca ar aparea dintr-odata...ce tare ar fi, fara sa stau sa ma gandesc, sa te gandesti...la un anumit subiect, fiind practic fortat...

Nimic nu mai vine de la sine...ca pe vremuri.Asta e.

#Noapte buna.

Server off, asta e.

Curiozitate: Voi ce aţi face cu $10.000.000 în momentul de faţă ?

As face fix nimic.