Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Noapte buna all

LoLLi mie dor de discutiile de la Paterno ca era ca un mess pentru noi, hai sa facem si aici un messenger incepand de maine de la 6 incep cu spammu my gay.

Bafta all

EDIT:

Empty vrei sa facem mess?

Nuuu, se supara Klau, nu vreau sa-l supar din prima zi :))

Oricum Klau nu e Ecs sa facem noi ce vrem, ne da TC la discutii si a terminat :)))

Ziua buna agenti! Ce faceti?

Aleluia, server si forum ON!

Ne vedem prin game curand, fac si eu ceva teme pt. maine...

Bafta!!

!! Nu uitati, diseara ora 21, SEDINTA !!

Back de la meditatii ce mai faceti?

Hai ca intru pe movie ca RPG e off

Black te-am luat la posturi:)))

S-o crezi tu ca m-ai luat, mai incearca, cius!

Edited by Destroyer01

Daca ar aparea dintr-odata...ce tare ar fi, fara sa stau sa ma gandesc, sa te gandesti...la un anumit subiect, fiind practic fortat...

Nimic nu mai vine de la sine...ca pe vremuri.Asta e.

#Noapte buna.

As face fix nimic.

Pentru ca inainte, chiar daca ceilalti membrii ai factiunii spuneau "noapte buna, ma duc la scoala/vin de la scoala" mai strecurau si o samanta de subiect, pe care noi o dezvoltam...acum, uita-te si tu la asta de sub mine in ce hal isi bate de limba romana...

Bravo Black hai unflate in pene, fama sa mor de ciuda:))

CE mai faceti?

Eu cred ca ma duc putin la TV

DISEARA LA 21 SEDINTA!!

Ma, e chiar atat de greu sa scrii si tu corect? Chiar asa de mult rau ti-a facut limba asta romana incat sa nu fi in stare sa scrii un cuvant corect, sau sa pui cratimile corect?

*Imi pare rau ca nu am fost la sedinta, dar nu mi-a mers server'ul...intram in game, imi spunea odata "Server didn't respond", apoi "Connecting, joining the game" si apoi ramanea asa....

Bună seara ( dimineața ), F.B.I. ! Mai postez și eu pe aici.. NU am somn.

@emptYmdY - Să știi că nu s-a ținut ședința, așa că, nu ai pierdut nimic.. Toți am avut aceeași problemă cu serverul..

Și încă ceva pe lângă asta.. Nu te uit niciodată, cât voi trăi eu.. clipa când mi-ai dat warn pe forum.. vreo 20# ( la sută ) . :))

Ceva gen cum am facut eu cu cativa membrii Paterno mai demult, nu a iesit cine stie ce, dar e ok :

fbi.png

Foarte frumos acadea dar mai bine era sa spawnezi masinile albastre, zic si eu, dar tot a iesit super.

Neatza !

Am plecat la scoala.

@@S-a mai tinut sedinta ?

Bafta la scoala

Neata FBI.

Nu Xezio, nu s-a mai tinut, a fost serverul picat.

Neata

Pe ce ca facem o sedinta la 2 saptamani nici pe aia nu o putem face ca e server down:)))

Bună seara ( dimineața ), F.B.I. ! Mai postez și eu pe aici.. NU am somn.

@emptYmdY - Să știi că nu s-a ținut ședința, așa că, nu ai pierdut nimic.. Toți am avut aceeași problemă cu serverul..

Și încă ceva pe lângă asta.. Nu te uit niciodată, cât voi trăi eu.. clipa când mi-ai dat warn pe forum.. vreo 20# ( la sută ) . :))

Practic, nu ti-am dat eu, doar am cerut sa iti fie acordat warn. Cei care au acces la a da warn au considerat ca am dreptate. Si aia nu a fost in sectiunile pe care le moderez, a fost la Propuneri pentru server. Sper macar ca ti-an facut un bine cu warn'ul ala si din cate vad chiar ti-am facut.

*In vara fac 2 ani de la ultimul warn primit pe server, ironic nu? :))

Neata agenti! Inca o saptaman de scoala incepe...

Acum imi fac si eu temele si dupa citesc ceva, asa ca ne vedem diseara in game.

Multa bafta la scoala/liceu!

Sedinta intr-adevar nu s-a tinut din cauza serverului, dar cred ca s-a amanat.

Pentru ca inainte, chiar daca ceilalti membrii ai factiunii spuneau "noapte buna, ma duc la scoala/vin de la scoala" mai strecurau si o samanta de subiect, pe care noi o dezvoltam...acum, uita-te si tu la asta de sub mine in ce hal isi bate de limba romana...

Asta-i societatea in care traim.

Ii pui sa scrie, jignesc hartia...ii pui sa vorbeasca, faulteaza Limba Romana.

Si mai ne miram... de colosalele greseli gramaticale pe care le intalnim la BAC...

#Test si azi.Ce sentiment placut cu un 'ne' in fata rezultand neplacut.

Edited by Frank Galliano

Asta-i societatea in care traim.

Ii pui sa scrie, jignesc hartia...ii pui sa vorbeasca, faulteaza Limba Romana.

Si mai ne miram... de colosalele greseli gramaticale pe care le intalnim la BAC...

#Test si azi.Ce sentiment placut cu un 'ne' in fata rezultand neplacut.

Ahahahahahahahaha =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ce bine ai spus'o !!!!!!!!!! =)))))))))))))))))))))))))

*Mi-am terminat presentarea despre Charles Darwin in sfarsit, damn it, I hate it. Ma bag la un episod din House si ma culc. Noapte buna / sa aveti o zi cat mai buna :*

Ahahahahahahahaha =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ce bine ai spus'o !!!!!!!!!! =)))))))))))))))))))))))))

*Mi-am terminat presentarea despre Charles Darwin in sfarsit, damn it, I hate it. Ma bag la un episod din House si ma culc. Noapte buna / sa aveti o zi cat mai buna :*

Bai nab-ule, cand imi faci aia? :))

Neatza tuturor.

Mda, aseara o panarama totala, server down, forum down. Rambo nicaieri.... mie imi arata 450/600 constant, cand intram pe server imi scria connecting, si connecting statea zile si nopti.

Incercati mai putin spam pe aici (ma refer la , ce faceti, am plecat, am venit)....

mdY nab.

Bai nab-ule, cand imi faci aia? :))

Neatza tuturor.

Mda, aseara o panarama totala, server down, forum down. Rambo nicaieri.... mie imi arata 450/600 constant, cand intram pe server imi scria connecting, si connecting statea zile si nopti.

Incercati mai putin spam pe aici (ma refer la , ce faceti, am plecat, am venit)....

mdY nab.

Daca nu imi amintesti :|

Eu nu imi fac nici pentru mine :)). Am avut de facut prezentarea asta de pe 10 februarie pana pe 24, pe 24 ne-a mai dat week'end'ul asta, deci maine (27) trebuia sa il am facut. Si de pe 10 pana pe 26 seara am stat cu _)_ in sus fara sa fac nimic :))

Lasa-mi pe mess inca odata cerintele si o sa ti-o fac saptamana asta. Dar nu te astepta sa fie cine stie ce bunaciune :))

*Noapte buna.