Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Ce faceti baieti? Gata ati postat rapoartele?

Salut, bine. Tu ? Eu da, 120 de poze :> Merge... avand in vedere ca e si liceu, program mai strans...

Ce s-a intamplat de au fost atatea reclamatii zilele astea oare..?

Si pe langa ele, si multe sanctiuni..

Din pacate am dat-o si eu in bara in seara asta, cu raportul, din cauza netului. Mai aveam nevoie de 10 puncte pe care nu am reusit sa le fac intr-o ora jumate din cauza lagului... Si cand am postat, mi-a disparut ca prin minune lagul :|

Eu ma duc la culcare acum, sunt rupt, ne vedem maine, noapte buna!

Bafta ALex, succes mai departe.

Noapte buna, ma duc sa ma culc. Imi ajunge pe ziua de azi, 6 ore pe skype cu Cipi, Djspeed, Exibo si MyAir, nu`mi mai trebuie nimic. O seara faina :))

Bafta baieti , mi-a facut placere sa fac partea din aceasta factiune , dar din cauza timpului nu mai pot continua . Imi cer scuze daca v-am deranjat sau suparat cu ceva . Sa aveti grija de voi !

Edited by ALex

Buna dimineata agenti! Sa aveti o zi cat mai buna si nu uitati de sedinta de la ora 15:00.

Neata lume, astazi avem sedinta la 15:00 haide sa fim cat mai multi. Pana atunci si eu ma lupt cu biologia si engleza. Bye...

Pe ei, pe ei, pe ei pe mama lor ! :))

Neata. Dupa 8 ore de somn, a venit timpu' sa ma trezesc. Ma duc sa mananc ceva, si dupa revin in game. O duminica faina sa aveti.

Buna seara... La mine s-a luat curentu o ora jumate... :)) Mai stau vreo jumate de ora si ma duc sa ma culc dupa. O noapte linistita.