Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

N'seara agenti! A sosit si momentul meu, imi pare rau sa parasesc biroul, dar trebuie sa il ajut pe Inferno cu noua sa atributie. Eu vreau sa va multumesc pentru momentele bune petrecute alaturi, sa ii felicit pe toti cei care au facut o treaba buna aici si s-au mentinut la locul lor, si de asemenea sa il felicit pe Fydo, pentru munca depusa in cadrul departamentului. Va doresc sa aveti grija de voi, sa nu il suparati pe domnu' director, si sa luati aminte la cele spuse, deoarece va invata doar de bine. Eu, in cele 5 luni petrecute aici, am invatat foarte multe de la el si de la colegi, si sper ca si voi veti primi astfel lucrurile. Cam asta am avut de spus, o seara buna tuturor si o noapte buna!

Supervisory Special Agent,

BlackThief

Postez si eu aici pentru ultima oara.

Va parasesc pentru ca m-i s-a oferit sansa de a fi lider la LVPD.

Ce pot sa va spun, mi-a placut factiunea aceasta la nebunie, am stat aici din 07.07.2012 (cand era Klaudiu lider) si a-s mai fi stat.

In fine, va salut pe toti si sper sa nu ma uitati.

Ce pot sa va spun, mi-a placut factiunea aceasta la nebunie, am stat aici din 07.07.2012 (cand era Klaudiu lider) si a-s mai fi stat.

Stai linistit ca nu te uita nimeni :) Spor la treaba si ne vedem la datorie :)

N'seara agenti! A sosit si momentul meu, imi pare rau sa parasesc biroul, dar trebuie sa il ajut pe Inferno cu noua sa atributie. Eu vreau sa va multumesc pentru momentele bune petrecute alaturi, sa ii felicit pe toti cei care au facut o treaba buna aici si s-au mentinut la locul lor, si de asemenea sa il felicit pe Fydo, pentru munca depusa in cadrul departamentului. Va doresc sa aveti grija de voi, sa nu il suparati pe domnu' director, si sa luati aminte la cele spuse, deoarece va invata doar de bine. Eu, in cele 5 luni petrecute aici, am invatat foarte multe de la el si de la colegi, si sper ca si voi veti primi astfel lucrurile. Cam asta am avut de spus, o seara buna tuturor si o noapte buna!

Supervisory Special Agent,

BlackThief

Multa bafta. Sa faceti o treaba buna ;)

Salutare colegi, a trecut ceva timp de cand nu am mai postat aici, insa am citit cam tot :)

Uitati-va la video care l-am postat la semnatura, de 5 ori m-am uitat si de 5 ori am murit de ras :)

Noapte buna celor care au plecat.

Maine plec in Turcia cu familia , va doresc o vacanta frumoasa si sper sa ne revedem cu bine . Bafta tuturor. :)

Vacanta placuta si tie :D ( Daca pleci in vacanta ;) )

Ce faceti?

Edited by LoLiKoss