Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salutare, m-am trezit și eu mai devreme astăzi șiiii.. mi-a găsit mama treabă din prima, abia acum am ajuns acasă. Ne auzim în joc.

@Piticul, unde le tot găsești?

, vreau și eu să văd cum e Minecraft. Îmi poți da un link de download, ceva..? Te rog.

Se pare ca mi-am postat raportul pe un site neacceptat. Voi fi nevoit sa downloadez toate pozele (deoarece le-am sters din PC) si sa le uploadez din nou pe alt site. Nu voi fi in joc deoarece PC-ul nu-mi permite sa fac asta si sa fiu si in joc. Aveti grija. Bafta!

O dat bunu Dumnezeu si am reusit sa fac raportul cat de cat in 2 zile =)) Nu ma mai pun pe calculator o saptamana...niciodata nu am stat asa mult pe pc... Sunt mort de oboseala.

Noapte buna tuturor. Ne vedem maine la sedinta.

O dat bunu Dumnezeu si am reusit sa fac raportul cat de cat in 2 zile =)) Nu ma mai pun pe calculator o saptamana...niciodata nu am stat asa mult pe pc... Sunt mort de oboseala.

Noapte buna tuturor. Ne vedem maine la sedinta.

Si eu am avut ghinion.. daca primeam invite cu 1 ora mai tarziu.. nu eram obligat sa fac raportul . Dar nu e o mare problema , chiar mi-a facut placere sa il fac :).

Vedeti faza. Eu cu bigzen si shtory stam in sf la panda dupa robberi

Nu trec nici 3 minute, rob in lv.

Stam la panda in lv, rob in ls...

Am plecat si eu sa ma culc, am terminat si rapprtul, azi dimi aveam 30/80

Scuzati gramatica dar sunt pe tel si trebuie sa ma obisnuesc cu tastatira qwerty

Edited by Alonso

Bună dimineaţa agenţi. Se pare că majoritatea rapoartelor au fost bune, felicitări şi succes la viitorul raport!

Nu uitaţi de astăzi la 15:00 este şedinţa, ne auzim prin game. O zi bună!

Buna dimineata! Ca sa nu fac post pentru care unii ar spune ca e de +1, voi incepe prin a descrie ziua de ieri pe sa-mp.

Am intrat pe sa-mp la 11, am mai facut vreo 5-6 puncte, pe la ora 12 am postat raportul care nu a intampinat nici o problema. Dupa aceasta am iesit de pe sa-mp si m-am apucat de Saints Row 4 si Grepolis.

Pe la ora 17-18 am intrat iar in sa-mp unde am facut duele pana pe la 20. Atunci m-am dus sa dau un "/ad Katzuno cumpara Perrenial si biz pana in 8.000.000$", am vazut ca nu m-a sunat nimeni in legatura cu submarinul, asa ca am dat o tura rapida pana la Dealership-ul din Rodeo si mi-am cumparat faimosul Submarin. Pana aici totul bine si frumos, dar dupa ce am cumparat Submarinul, am observat ca nu trecusera nici 2minute si deja s-a stricat incuietoarea. Deoarece imi era prea lene sa dau relog, mai ales ca era fara 5 si puteam rata PayDay, i-am cerut Bullet-ul lui Sassori si am dat un /requestevent Primul cu G, premiu 20k. Nu m-a uimit faptul ca event-ul nu a fost acceptat, dar am ramas masca cand am vazut ca event-ul acceptat era Trivia cu 10 intrebari premiu 100$/intrebare.

Bun, am trecut si peste asta. Dupa aceasta 'aventura' m-am intors in parcarea de la Dealership sa vad daca 'mi-a reparat' cineva incuietoarea de la Submarin. Spre dezamagirea mea am constatat ca incuietoarea inca era stricata, asa ca am decis sa dau un relog. Cand am revenit m-am dus de la HQ pana la Dealership cu speranta ca s-a reparat incuietoarea Submarinului si am fost fericit cand am reusit sa ma urc in el pentru prima data. M-am plimbat in jur de 100 km cu Submarinul meu nou-nout, iar apoi am iesit de pe SA-MP.

Acesta este un post adevarat :)).

Thumbs Up!

© @Piticul (ideea)

Edited by BTL Ic3Box

Post-ul tau e praf, ideea este copiata dupa post-ul lui Piticul. Saints Row 4 este bestial, chiar daca este cam prea la fel cu Saints Row 3, si are niste buguri.

In fine. Se pare ca n-am dormit prea bine in aceasta noapte. Nu stiu de ce, dar nu voi intarzia la sedinta -.-.

Neatza!

Post-ul tau e praf, ideea este copiata dupa post-ul lui Piticul. Saints Row 4 este bestial, chiar daca este cam prea la fel cu Saints Row 3, si are niste buguri.

In fine. Se pare ca n-am dormit prea bine in aceasta noapte. Nu stiu de ce, dar nu voi intarzia la sedinta -.-.

Neatza!

Am pastrat drepturile de autor pentru idee.

@, @, 9gag, memecenter, FB go home you are drunk.

@, macar ti-ai amintit sa pui copyright.. :))

---

Am ajuns si eu acasa. O sa intru mai tarziu in joc.

A ajuns piticu .. incepe spamul pe /r :(

Back de la piscina. MEGA DISTRACTIE :X

Totusi, m-a sunat vecina mea de vro 3-4 ori in legatura cu samp, acum am vazut si eu la reclama un membru, lol, lol, lol

Edited by FBI George

Va reamintesc celor de rank 1 sa aveti /timestamp activat . Este necesar mai ales cand iti face cineva post. Nu vreau sa va mai vad ca nu aveti /timestamp cand va postati raportul ca ne suparam !

Neata !! Poate ultimul "neata" postat de mine. Chiar daca ma duc si astazi la piscina, astept cu nerabdare raspunsul lui kelton.

Sper sa mai fim colegi... in loc sa iau rank up risc demitere.. Oricum, o perioada superba petrecuta in FBI