Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Noapte buna agenti! Eu am iesit spoor la puncte !

Ba m-ai potoliti-va si voi ca saptamana asta am avut 1515498481 de reclamatii catre voi ce naiba.

Ati facut cam multe posturi aiurea in topicul asta, dar nimic legat de vreo problema sau altceva care sa ajute factiunea, unii faceti si 3-4 posturi pe zi aiurea aici. DACA NU TERMINATI INCHID TOPICUL>!!!

Edited by Haze

Salut. Asa liceu de 2 ore jumate sa tot facem. :))

Ne vedem in game la niste puncte!

=)) io fac liceu de maxim 2 ore din clasa a 11-a semestru 2 :))

1. VTB o sa ia tot ls-ul.

2. Am luat alataieri FW.

3. Salut la toata lumea.

4. Ne auzim mai tarziu in joc.

5. Haze nu mai fuma!

6. Mi-am luat Super-GT si sunt smecher ( numai ca e greu de condus ).

7. DeCavalcante s-a redeschis si recruteaza, cine e interesant click pe signature!

8. O zi buna, v-am pipi in freza!

Bine tu? Eu am terminat dimineata raportul si sunt fericit. Am avut si momente proaste in care nu mai puteam de nervi din cauza unora de pe server da imi venea sa imi pun demisia, dar astia sunt playerii..

Succes la munte si Vladxx in FBI for ever.

1. VTB o sa ia tot ls-ul.

2. Am luat alataieri FW.

3. Salut la toata lumea.

4. Ne auzim mai tarziu in joc.

5. Haze nu mai fuma!

6. Mi-am luat Super-GT si sunt smecher ( numai ca e greu de condus ).

7. DeCavalcante s-a redeschis si recruteaza, cine e interesant click pe signature!

8. O zi buna, v-am pipi in freza!

9. Ai luat cucu de la toti si esti HAPPY.

10. L-ai mai luat odata.

@@Vladxx Legend, Eu am creeat clanul, l-am tinut jumatate de an daca nu mai bine, iar dupa i l-am cedat lui Wish, iar o perioada de vreo 2 luni jumate m-am lasat iar cand am revenit deja clanul a fost desfiintat, si l-am inviitat eu iar. Nu mai vorbi in necunostiinta de cauza.

Buna ziua colegi! Ne auzim mai tarziu in joc!

@@Vladxx Legend, Eu am creeat clanul, l-am tinut jumatate de an daca nu mai bine, iar dupa i l-am cedat lui Wish, iar o perioada de vreo 2 luni jumate m-am lasat iar cand am revenit deja clanul a fost desfiintat, si l-am inviitat eu iar. Nu mai vorbi in necunostiinta de cauza.

Buna ziua colegi! Ne auzim mai tarziu in joc!

A, nu am stiut. Eu am prins clanul DC atunci cand era Wissh owner, nu stiam de tine. Oricum clanul e popular si e cunoscut, felicitari pentru clan si scuze daca te-au deranjat intrebarile mele.

Neata.

Maine dupa cum stiti de la 15.00 avem war cu cei din LSPD , sper sa fiti prezenti in numar cat mai mare . Nu o sa mai tinem si antrenamentul , insa de la 14.00 la 15.00 o sa avem sedinta. TOPIC CLOSED ! Pana dupa war .

:topic_closed:

Edited by Haze

Salutareee agenti ,ma bag la somn. V-am redeschis topicul , sa nu incepeti sa faceti iar posturi aiurea aici . SPoor la puncte si aveti grija ce faceti .

MULTA BAFTA IN CONTINUARE @, .