Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@,- Paaai nush de ce ?

*Haaai noroc ajenti, what's up ? Am facut la puncte pana acum =))) cred ca vrom 40 =)))))) poate postez si eu raportul maine.

Hai noroc agenti . Acu m-am trezit si eu sa plec la meditatii . Poate ne auzim mai pe seara in game :) Spor la BEST

Ce s-a schimbat pe aici ?

In joc ma refer , ca pe forum am intrat cu wifi :D

S-au schimbat multe rau frate ...Starjee2k si-a luat arfe , Speeedyzor ma vrea demis , Freelander a devenit si mai inactiv , Haze s-a lasat de heroina , etc .

Neata agenti '

Sunt un Special Agent man, reclamat pe oriunde, lumea innebuneste cand dovada mea patrune,

Star ma ascunde, post hunterii vor sa ma-nfunde, iar cei mai saraci cu duhul au inceput sa confunde,

Si nu-s vreun fost membru de gasca, reprezint F.B.I cand vorbesti cu mine taci fa.

Pe serverul asta ma simt ca acasa, si vezi ca e groasa cand ma prinzi in pasa proasta (2/3).

Totul a inceput dintr-o gluma cand post-hunterii au inceput-o dea buna.

Saptamanile-s grele, post hunterii sar pe ele, sa enerveze jucatorii si sa le faca belele.

Ca nu toata lumea are dovezi, da cand incep sa injuri deja explodezi.

Faci ca torpila din agheu, asa va fi mereu.. si ma reclamai ca-i foarte greu atunci cand prinzi tu.

Hai noroc agenti, Ce faceti ? Aruncat-ti un ochi la news and info ca poate va treziti cu fw si nu stiti de unde e.

@@Sour, Fiti-ar heroia sa-ti fie =)())

Edited by Haze

Hai noroc agenti, Ce faceti ? Aruncat-ti un ochi la news and info ca poate va treziti cu fw si nu stiti de unde e.

@@Sour, Fiti-ar heroia sa-ti fie =)())

Se vede clar ca inca esti drogat. Tot nu ai invatat sa razi. ;)

Welcome alexandr Lakhoniggdhjx

S-au schimbat multe rau frate ...Starjee2k si-a luat arfe , Speeedyzor ma vrea demis , Freelander a devenit si mai inactiv , Haze s-a lasat de heroina , etc .

Ma intorc pesye 4-5 zile .

Imi faci te rog bucuria uriasa de a-l invata pe Hazu sa rada?

Neata agenti '

Sunt un Special Agent man, reclamat pe oriunde, lumea innebuneste cand dovada mea patrune,

Star ma ascunde, post hunterii vor sa ma-nfunde, iar cei mai saraci cu duhul au inceput sa confunde,

Si nu-s vreun fost membru de gasca, reprezint F.B.I cand vorbesti cu mine taci fa.

Pe serverul asta ma simt ca acasa, si vezi ca e groasa cand ma prinzi in pasa proasta (2/3).

Totul a inceput dintr-o gluma cand post-hunterii au inceput-o dea buna.

Saptamanile-s grele, post hunterii sar pe ele, sa enerveze jucatorii si sa le faca belele.

Ca nu toata lumea are dovezi, da cand incep sa injuri deja explodezi.

Faci ca torpila din agheu, asa va fi mereu.. si ma reclamai ca-i foarte greu atunci cand prinzi tu.

Yo Yo Yo Yo , omu Meu Ducky a luat-o razna ,

S-a apucat sa faca rime , ca sa nu-si mai intepe vena ,

C-am in asa stare l-au adus post hunterii ,

Frate , fii tare , nu ne fac pe noi bĂlanii !

Edited by Sour