Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salutaree agenti ce faceti ? Duminica asta ma gandeam sa facem un war cu School Instructors . In rest ce sa va zic spor la puncte si aveti grija ce faceti.

@, da' iti place ma sa te iei de mine nu gluma :))))))))))))))

Edited by Haze

@,c - Just joking ba =))

Noapte buna agenti ! Mi-ar trebui sa imi scot ochii sa-i spal intr-un castron in ce hal ma ustura. Faceti drq dovezile alea calumea ca-n ultima vreme numai poze fara data si timp am vazut sau filmari dinalea alb-negru.

Edited by Haze

Salutaree agenti ? Ce faceti ? Acum m-am trezit si cred ca ma culc la loc =)) . Legat de warul acela nu stiu daca il mai facem duminca asta, daca aveti propuneri pentru diferite activitati sunt deschis pentru opinii, ganditi-va la ele si le discutam la sedinta. De asemenea vreau sa va ganditi pana duminica care dintre chestii vi se pare mai convenabila : 1. Sedinta la 2x saptamani ? si 2. Sa mutam sedinta si antrenamentul seara la ora 20-21 , mi s-au plans mai multi membrii cum ca nu au cum sa ajunga deoarece e vara si bla bla , sunt plecati.

@@PadE, - Nu bateam apropouri , daca te simti =)))))))))))))))

Seara agenti, doar ce am venit si eu de afara, eram lejer cu looney si cu baietii mei in cartier, si a venit un echipaj de roads, le-am explica ca suntem din F.B.I dar nah.. nu m-au crezut, le-am zis ca sunt cu namecover si ca n-am legitimatia la mine si tot mi-au dat amenda.

Haze, vorbeste si tu cu "safu" politiei sa-mi retraga dracu amenda aia, ca 100lei e cam mult.

Pwp ne auzim in game :*