Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Neata borfasi, ce fac bajetii? Eu nu demult m.am trezit.

Ne mai auzim prin Game!

Neata muiere, vezi ca trebuie sa ne auzim diseara pe skype.

Te-am pupat.

Ce liniste pe aici, ce mai faceti?

Neata muiere, vezi ca trebuie sa ne auzim diseara pe skype.

Te-am pupat.

Ce liniste pe aici, ce mai faceti?

Sa vezi ce muiere iti iei tu ma, cu spamm-u tau cu tot! Si nu stiu care dintre noi e lingăul :))

Hai ca ne auzim diseara ca acu plec si eu la un Fotball

Ce sa va zic, am aflat azi o multime de chestii despre multi dintre voi. Mi-am dat seama cat de mult ma ''iubesc'' anumiti playeri si cat de mult ma si vorbesc pe la spate. Acest lucru ma facut sa imi dau seama cat de parsivi sunteti cu totii ( doar cateva exceptii la care sunt sigur ca nu si-ar arde-o asa ) . Chiar imi pare rau dar de la mine nu sa mai gasiti iertare sau intelegere intr-o oarecare situatie. Nu ai postat raportul si a trecut de ora 22 ? ok mi-ai dat pm de geaba tot fw ai si multe altele. In rest ce sa va zic multa bafta la puncte si la ''injura-l pe Haze.'' ca doar el e un jeg ca mi-a permis sa intru in fbi.

Edited by Haze

Ce sa va zic, am aflat azi o multime de chestii despre multi dintre voi. Mi-am dat seama cat de mult ma ''iubesc'' anumiti playeri si cat de mult ma si vorbesc pe la spate. Acest lucru ma facut sa imi dau seama cat de parsivi sunteti cu totii ( doar cateva exceptii la care sunt sigur ca nu si-ar arde-o asa ) . Chiar imi pare rau dar de la mine nu sa mai gasiti iertare sau intelegere intr-o oarecare situatie. Nu ai postat raportul si a trecut de ora 22 ? ok mi-ai dat pm de geaba tot fw ai si multe altele. In rest ce sa va zic multa bafta la puncte si la ''injura-l pe Haze.'' ca doar el e un jeg ca mi-a permis sa intru in fbi.

Eu zic că vorbești la nervi acum și nu are rost... Te înjură, te vorbesc pe la spate? De ce? Că le-ai acordat o șansă? Nu trebuie să îți schimbi atitudinea față de toți doar din cauza unor țărănoi fără minte, care, acum că s-au văzut aici și-au luat lumea în cap.

Sedinta o sa aiba o posibila intarziere de 20-30 de minute, in orice caz daca nu o sa fie si la 9 sunt in hq, care nu vine are faction warn fara discutii . Astazi la ora 20:00 puteti merge in locul antrenamentului la un event protect the vip.

Edited by Haze

#Buna all! Back si eu de afara, e caaaaalddd, mult prea caaald. 8-| Ce mai faceti voi? ^^

@@Haze, sefu', cine te-a suparat ? :(

Buna Seara Agenti.

Acesta o sa fie ultimul meu post aici, am decis sa las locul altcuiva, care nu ia doar FW-uri si e tot pe la Spawn Civil ;))

Va pupa batranul Turbo. :*