Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Back de la scoala..stie cineva cand se voteaza leader-ul? sa fiu si eu on ca nu am votat niciodata pana acum si vreau sa vad cum este.

@@Anne,

Ce lucrezi sau ce faci?

Receptionera. :) Job smecher. :)))

Nu cred ca se voteaza azi noul lider, dar no, sa fie cu noroc. V-ati pregatit campaniile? :)))

Imi place de voi ma...acum am vazut ce fel de oameni sunteti. Uni sunt de partea lu' Coto dupa care cand vad ca ia leader Looney il duc in slavi. Altu cand vede ca nu ia leader cere rank 5, mai incearca si sa influenteze leaderi si membri dar totusi ma bucur ca nu a reusit planul.

Ca sa nu ziceti ca sunt si eu la fel..eu am mers cu Looney de prima data pentru ca stiu ce fel de om este, stie sa glumeasca si sa fie serios in acelasi timp. Va urez bafta celor cu demisii!

Spor cu functia Looney eu raman aici pana la sfarsit asa cum am vorbit..

http://i.imgur.com/oq6RgXg.png

@, Bafta mai departe frate.

Felicitari viteza pentru lider, ai grija de el, sper sa nu te schimbe functia si sa ne poti stapani, desigur sa ma pui antrenor sa-i pot baga la ture de hq..

Mai facem curse, una alta, sa scazi raportu si noi te iubim.

Bafta celor care pleaca, eu mai raman.

Edited by AIM z E k 0

Hai salut, ce faceti? :*

Succes celor care ati plecat, eu mai raman si.. mda, aveti voi ceva cu looney.

Bravo ba Luna ca ai lider!! <3 :* Succes si sa te tii de el. Imi pare rau ca nu am fost in joc sa votez :( Pacat. :P

Ne auzim maine, mai stau si eu putin si ies. Noapte buna. :*

Looney lider, atat ! Sincer, e persoana care merita cel mai mult conducerea acestei factiuni. Felicitari nab, sa-l stapanesti sanatos si sa faci treaba buna !

Dupa cum am spus, #Respect Moc ! Coto si PingMANN nu au luat liderul si au parasit factiunea, sincer, nu se face asa ceva, Rush de asemenea pe mine unul m-a dezamagit. Nu se ia astfel de decizii pe baza de gelozie ( in cazul lui Ping si Coto ) sau pe baza ca 'ma enervati'.

Oricum, astea care suntem, sa luam toti rank 5 si sa ii fim alaturi lui Looney pana se obisnuieste si el cu noua functie.

Noapte buna agenti! NU am mai postat de nici nu stiu cand aici. Ce sa va zic sa-l ascultati pe looney, nu profitati de faptul ca e baiat bun ca dacii va ia !

Va pwwp Spor la puncte !

Salut agenti, bine v-am gasit & re-gasit, de astazi sunt noul Subleader.

Cativa mai vechi dintre voi ma cunoasteti, insa cei ce nu ma cunosc, veti avea timp destul.

Spor la puncte, sper sa ne intelegem.. vorbesc prostii, sigur ca ne vom intelege!

#HazeCandFumamCevaDeCalitate?

Edited by Ratoiu4 ZEW