Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Acum cu noul update, mai facem poze pentru raport ?

Neata

@, exista totusi o mica problema. Din ce stiu eu, un membru al departamentului nu are voie sa detina drugs. Tu esti, civil si ai drugs, aplici FBI sa zicem si esti acceptat pentru teste. Testele constau intr-o proba de teorie si una practica. Daca ai luat teoria, inca mai ai practica, iar ca sa dai practica e nevoie de invite. Daca ai primit invite esti deja membru al departamentului, cum ti se mai iau drogurile? Sa ti se ia inainte n`ar fi tocmai corect, caci poate pici la arme si te lasa civil. Deci, nu stiu ce sa zic.
PS: Am facut si eu niste propuneri , daca va intereseaza, gasiti aici: http://forum.b-zone.ro/topic/260491-propunere-wanted-free/?p=3919738

Destul de frumos noul update doar ca nu prea il inteleg, dar o sa ma obinsuiesc.

Acum am ajuns si eu acasa voi ce faceti?

Maine iar acasa esteeee

Ne auzim in game o zi faina !

Salutare, maine am simulare la mate sper sa fac ceva..la romana mi-a reusit. Presupun ca de saptamana viitoare o sa fie raportul pe site si nu o sa ne mai chinuim cu poze. Ar fi bine daca s-ar face si o comanda pe rpg prin care lider-ul sa poata reseta punctele sau daca nu este bine cum este si acum duminica noaptea la ora 00:00.

Ma bag la somn, ne auzim mai tarziu.

Acum cu noul update, mai facem poze pentru raport ?

Neata

Da mai facem looney a zis ca nu a primit raspuns de la william in legatura cu asta, deci facem tot cu ss.