Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@@South RolexXx, am fost si eu ca voi. Acum sunt la facultate, la ID (invatamant la distanta) si ma duc numai in weekend, din 2 in 2 saptamani. Spre exemplu, maine ma duc la Brasov, la facultate, si o sa ma trezesc si eu la 7 dimineata. In rest, cand sunt liber ma culc la 3-5 dimineata, si e normal sa ma trezesc la 2 amiaza :))

Salutare ce faceti? Mi-am luat si eu procesor nou, o noua viata de la 20 fps prin zonele populate (majoritatea) la 40-50+ e super

Ne auzim maine, noapte buna eu ies ca ma doare capu de mor..

Heheehee, seara buna FBI!! :*

Dupa 2luni de chinuri si posturi, unele aiurea :)) am reusit si eu sa ajung la rank 2! :)

Sper ca acuma, cu rank2 sa nu mai fiu nevoit sa iau sanctiuni :). Multumesc mult pentru sansa pe care mi-ai dat-o looney cand am intrat in fbi, dar si fostului lider, starjk.:) Multumesc si celor care m-au votat pentru rank up.:)Sper ca l-am meritat. Restul, va iubesc si pe voi ma!! :*:)). Am iesit si eu, ma bag la somn, maine zi grea la scoala, noapte buna:*

Felicitari celor ce au primit rank-up! Ma bag si eu la somn ca maine dimineata trebuie sa plec la Brasov, la facultate. Ne mai auzim..poate reusesc sa ajung la antrenament/sedinta, noapte buna!

Vad ca la mine incepe sa rasara soarele semn pentru o zi frumoasa.

Am plecat la scoala...astazi am ore putin mai usoare+o inspectie. Spor la rapoarte cine nu la postat inca si ne vedem mai tarziu.

Edited by Rekill

Ati vazut careva eclipsa? Eu am si uitat de ea..si oricum..la Brasov e innorat, nu cred ca s-a vazut.
@@Sickk, am vazut acum Arrow, am avut o pauza intre cursuri. Ce ii face Ra's Al Ghul ala lui Oliver :))

Salut ce faceti? Acum am ajuns si eu acasa, bine iuaneee pentru upp ai vazut ma ca iei?

Hai ca ne auzim in game fac si eu raportu dupa instalez alt windows.