Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@, eu sunt de parere ca e mai bine acum. Cand intram repede intr-un bizz sau hq, omoram suspectul si ce aveam eu la text draw ala? "-100$ / HQ Avispa" inloc de Suspect running has been killed! Bonus, sau daca omoram 2 suspecti repede (la rob sunt 4, si nu te asteapta) imi aparea acel scris doar de la unul => in loc de 2 poze, faceam doar 1..trebuia sa astept sa dispara scrisul ca sa`l omor pe urmatorul. Vis-a-vis de corectarea rapoartelor da, acum va fi nevoie de mai mult efort din parte celui care se ocupa de verificat. Sa speram totusi ca o sa trecem cat mai repede la raportul de pe rpg. Asta e strict parerea mea.

EDIT: Ma bag si eu la somn, noapte buna F.B.I.!
00n2BDD.jpg

Edited by Mickyy

@,

A fost scos deoarece in scurt timp nu o sa mai fie nevoie sa facem poze si o sa avem rapoartele automatizate. Adica o sa fie pe rpg direct si acolo nu mai avem nevoie de poza. La fel la rob daca dai un fail ti se pun toate punctele pe rpg pe cand aici prindeai decat un ss. Din cate am inteles la departamente este putin mai dificil de facut acel update la raport asa ca dureaza mai mult decat la celelalte factiuni.

@, Bafta mai departe!! :* Ai grija de tine.

Saluut fetele!! Ce faceti?! :* Mi-am bagat si eu inactivitate 2saptamani, dar nu cred ca va dura atata, ne mai auzim. Voi intra din cand in cand in game, dar nu ma voi putea juca. Ne auzim! :*

@, Bafta nabuleee

Salutare ce faceti?

Eu am iesit noapte buna, ne auzim maine ! primele 2 ore nu fac, ma duc la un suc X_X

@@Anna, si eu tot 2 am, unul e ala care ti-a facut si tie..cu frisk`ul cand era pe ESC, si mai unul, dar vad ca a retras..si-a dat seama ca am procedat bine.

Edited by Mickyy

Salutare ce faceti? Bai micky mai ai 200 de post-uri si faci 1000 si tu, le faci aici la discutii? =))0

Eu am facut niste puncte, mai stau putin si ies, maine am test la romana din luceafaru.. api nu stiu nimic