Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@@Sickk,

Altu rau :))

Salutare, eu cred ca ma pun sa dorm deoarece azinoapte am fost cu prietena si nu am dormit nici 2 ore asa ca sunt rupt de obosit.

De maine incep si eu raportul sper sa-l termin repede deoarece saptamana asta o sa treaca repede mai ales ca este vacanta..

Succes celor care mai au de sustinut teste!

@, Adevarat a inviat, dar ai report. Am zis de vreo 5 ori sa nu mai postati aici ca va dau report, a zis si sickk.

In rest ce faceti? Acum m-am trezit si eu o sa intru in game si vorbim. pwp

@, Adevarat a inviat, dar ai report. Am zis de vreo 5 ori sa nu mai postati aici ca va dau report, a zis si sickk.

In rest ce faceti? Acum m-am trezit si eu o sa intru in game si vorbim. pwp

Pai ce sa facem eu mă pregătesc să mănânc și apoi intru pe game . pwp

Welcome astora care sunteti acum oficial in factiune, aveti grija ce faceti, sa aveti ss / video la orice, nu acordati wanted daca nu sunteti siguri, iar daca nu stiti ceva intrebati pe /r sau /d in caz ca nu e nimeni on pe /r sa va raspunda.

@, Welcome back.

Ce faceti? felicitari astora care ati luat up aveti grija ce faceti zek0 is love.

Neata ce faceti? Am intrat si eu in game, am facut niste puncte mi sau promis 2 post-uri.. off

Mama ce ma doare spatele si nu stiu de ce.. cred ca cum am dormit =))

Eh uite ca am ajuns rank 4 nu credeam vreodata ca se va intampla asta...dar in fine.

Sper sa raman cat mai mult timp alatur de voi si sa-l ajutam pe Looney sa ajunga departe!

Salutare ce faceti? Eu ma pun in pat sa dorm, as da buylevel dar nu dau inca pentru 20 gold mai astept poate o sa se mareasca :D

Ne auzim maine, spor la puncte celor care mai stati on.

@,

Bai sa sti ca ma obisnuisem acasa cu toate ca mai am doar pana pe 15 mai si termin apoi vine bacu' :(

Am stat 2 ore sa dau edit la profil si sa-l updatez si cand dau save imi da eroare 504 sau nujh ce...

@@Rekill, du-te ba, cat ai scris acolo .. :)))

Ba si cand te gandesti ca era mult mai mare cum il facusem acum...corectasem toate greselile gramaticale + ca adaugasem cate ceva aproape la fiecare factiune la care am fost..dar na ce sa faci merge pe lemne forumu' ...cine stie cand ii mai dau edit ca acum chiar nu am nici un chef de scris.