Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Mi'a venit o idee, ceva special fata de celelalte servere.

De exemplu sa faceti o comanda prin care un player sa jefuiasca alt player.

Sa poti jefui un player in functie de cate puncte ai, ex: odata la 5 ore primesti un punct.

La 10-20 puncte sa poti jefui un player.Punctele sa nu ti se salveze daca trec peste ca sa nu mearga de nebuni si sa jefuiasca toata gara LS.

• EX: Dupa ce Player1 da /robplayer ID (asta daca e langa el) are 2 posibilitati:
sa'l omoare pe Player2 si sa'i ia baniisa se predea Player2 singur prin comanda /giveup (sau o alta comanda)

In acelasi timp, Player2 are si el sansa de al omora pe Player1, autoaparare.

De asemenea, daca Player2 se indeparteaza prea mult, Player1 pierde batalia.

Daca Player1 reuseste sa'l jefuiasca pe Player2 el primeste jumatate din banii cash pe care Player2 ii are la el.

Player1 sa primeasca wanted automat de la server din momentul in care a folosit comanda /robplayer ID.

Mie mi se pare super tare ideea, ar fi mai multa distractie, mai MUUULT rp, si multe altele

Nu ramane decat decizia voastra si munca voastra apreciata! :X

Multumesc!!

P.S.: Va rog sa ma corectati daca nu am gandit la ceva...

Va place propunerea mea?

:X :X :X :X :X

Nu toti nabi ar incerca, pt ca trebuie sa stai destul de mult pana sa jefuiesti un player, intelegi?

Am propus ca, un punct de jaf sa primesti odata la 5 ore, si la 10-20 puncte sa ai acces la jaf...

deci ai avea nevoie de minim 50 ore pe server ca sa dai jaf. Dureaza ceva, plus ca noi am actiona si la asta, ar fi super tare si RP. :X

Oricum, sper sa fie aplicata si sa fie cum cred ei ca e mai bine...

EDIT: minim

Edited by Bluer

Bluer stai lin nu m-am suparat!

Ultimul meu post aici:

Robotiquis sper k nu te-ai suparat pe mn k am plecat,dar m-am intors 'acasa' :X :X.Avea mare nevoie de mn si eu de ei :X.Sunteti o echipa minunata si aveti cel mai bun lider si sublider.Aveti grija de factiune!

Eu va doresc multa bafta si tinem legatura

Robo sper k nu te-ai suparat,dar intelege-ma!