Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

P.s Meciul s-a terminat Franta a castigat ALLEEEE alllez Franta :X Stiam ca bate :) Yhuuuu ( nU ma injurati )

Vai, ce tru. Tu nu esti roman, dar trăiai in Romania. Oops, stai, nu cumva tu esti francez? Mie mi-ar place sa zici si modul in care a castigat Franta, e mai palpitant asa nu? Prima data la calificarea pentru mondiale, mana lui T.Henry. A doua oara la calificarea pentru campionatul european de fotbal, offside la Ribery..

Romanii joaca fotbal cat de cat bine, dar nu e vina lor ca suntem furati pe fata de arbitrii, probabil ca si ala ne crede tigani...Romania e o tara saraca, si cum fotbalul nu mai este o pasiune, un sport.. acum este decat inca un loc de munca unde te poti imbogati peste noapte, doar daca are conducerea bani pentru arbitrii, FIFA, etc.. Fazele de la CM2010, inca nu ti-ai dat seama ca totul era aranjat? Arbitrii aia, au anulat un gol, au pus un gol, n-au dat un rosu clar.. La calificarile de azi, a fost cam acelasi rahat. Hai sa iesim in strada ALEEEEEEEEEEE ALEEEEEEEZ A BATUT FRANTA, dar cum? Un offside si un gol, suie-te pe masina ca becali, tipa, striga.. ca doar nu esti roman. Si cum ai vrea sa bati cand tot timpul declari presei ca te duci in Franta sa castigi, N-AI CUM SA STII ASTA. Si romanii au avut ocazii, o bara, cateva suturi, n-a fost sa fie :) Joaca tu un fotbal mai bun decat ei.. Noapte buna :D

Haideti ca eu ma bag sa invat ceva ca maine am test la romana.

Succes la test.. :D io saptamana trecuta am avut numai teste.. la toate obiectele... si maine am la matematica :D

Da am facut

Cosmin Zbarnea (Nu)

Iasi, Iasi

Iasi, Iasi, 86435

Romania

haose.skull@yahoo.com

am completat aiurea acolo...de unde sa am eu firma ? :O

Edited by Haose