Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

skillz asa e petreceam. Acum am ajuns acasa. Mi-a facut placere sa te cunosc si la lucru alaturi de tine. Cred ca oricine ar alege viata sociala si viitorul in locul unui simplu joc.. Te respect si sper sa ne mai auzim.

Noapte buna.

Edited by alxSTi

Cred ca asta este ultima seara pe care o petrecem impreuna.

M-am decis sa ma retrag pentru o perioada nedetermintata. Nu voi mai juca nici SAMP, nici forumul nu il voi mai frecventa. De ce? Am inceput sa am destule griji cotidiene, incat nu pot face fata si sa ma si joc simultan. Cum stiti, este doar un joc, nu il pun mai presus de scoala, viata sociala. Asa ca o perioada nu ma veti mai vedea. Poate in vacanta de vara, sau cine stie, niciodata. Nu stiu nimic concret in ceeea ce priveste viitorul meu.

Este decizia mea, asa ca va rog frumos sa mi-o respectati.

Mi-a facut placere sa joc alaturi de voi, pe o parte v-am cunoscut, pot spune, destul de bine, m-am inteles bine cu toti, nu cred sa fi avut vreun dusman.

Am sa incerc ca va multuemsc celor in functie,

@Robotiquis, pentru tine, numai cuvinte de lauda , de cand ai primit functia te-ai descurtat excelent, te astept in joc sa-mi dai uninvite, dupa care voi cere banarea contului.

@Hooliganu, un tip, din cate am vazut foarte de treaba, in putinele tangente pe care le-am avut ne-am inteles foarte bine, zic eu.

@aNNa, o tipa de traba, o mare agenta pot spune. Am facut echipa atat in FBI cat si in hitman, si dupa parerea mea ne-am inteles foarte bine.

@Myself, un tip a carui varsta nu o cunosc, si incerc de mult sa o aflu, pe langa faptul ca este un agent 'nocturn' se pricepe de minune si la proiectiile 3D.

@[DGS]icstasy, foarte de treaba omu' , se pricepe si la Photoshop, din cate am vazut.

@Piticul, un pitic, de treaba, si un trecut ce-l recomanda ca fiind foarte bun in ceea ce face.

@0nLy.aSuL, varamiu , mostenitorul integral ai averii, o sa te laud pe mes, cand intrii.

@MoToRhEaD01, un tip de treaba, nu am avut foarte multe tangente.

@alx.S.T.I, lafel, un om de treaba, probabil acum petrece la bal

@Tohaneanu_vlad, in FBI nu prea am avut timp sa vorbim, insa am fost colegi in alte parti, mi se pare a fi un tip ok.

@TV94, sincer, nu cred ca am vorbit vreodata cu el.

@Ciuby, foarte de traba, am mai fost colegi, tot aici.

@[FnK]SinNeD, un tip ok.

@ATI, nu cunosc, scuze.

@YuccA, idem mai sus.

@Christiano, fost si actual coleg, mi-a creat o impresie placuta.

@Costynho, nu tin minte sa ne fi cunoscut.

@[DGS]Icxx, acum ai intrat daca nu ma insel, probabil esti prieten cu {DGS]icstasy, la prima impresie pari de traba.

@zAeH, imi pare rau, nu cunosc.

Cam asta a fost echipa FBI. Inca odata, mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi.

Salut si toate cele bune.

Logout

Mda.. sper ca mai intri si in vacanta de iarna :) Un sfat: nu cere banarea contului! Nu stii cand o sa-ti vina cheful sa joci pe sKillz, deci n-o face! N-o sa intre nimeni pe contul tau, nu o sa fie sters contul. Multa bafta la scoala si in tot ce faci :)

@Neatzaaaaaaaaaaaaa

Cred ca asta este ultima seara pe care o petrecem impreuna.

M-am decis sa ma retrag pentru o perioada nedetermintata. Nu voi mai juca nici SAMP, nici forumul nu il voi mai frecventa. De ce? Am inceput sa am destule griji cotidiene, incat nu pot face fata si sa ma si joc simultan. Cum stiti, este doar un joc, nu il pun mai presus de scoala, viata sociala. Asa ca o perioada nu ma veti mai vedea. Poate in vacanta de vara, sau cine stie, niciodata. Nu stiu nimic concret in ceeea ce priveste viitorul meu.

Este decizia mea, asa ca va rog frumos sa mi-o respectati.

Mi-a facut placere sa joc alaturi de voi, pe o parte v-am cunoscut, pot spune, destul de bine, m-am inteles bine cu toti, nu cred sa fi avut vreun dusman.

Am sa incerc ca va multuemsc celor in functie,

@Robotiquis, pentru tine, numai cuvinte de lauda , de cand ai primit functia te-ai descurtat excelent, te astept in joc sa-mi dai uninvite, dupa care voi cere banarea contului.

@Hooliganu, un tip, din cate am vazut foarte de treaba, in putinele tangente pe care le-am avut ne-am inteles foarte bine, zic eu.

@aNNa, o tipa de treaba, o mare agenta pot spune. Am facut echipa atat in FBI cat si in hitman, si dupa parerea mea ne-am inteles foarte bine.

@Myself, un tip a carui varsta nu o cunosc, si incerc de mult sa o aflu, pe langa faptul ca este un agent 'nocturn' se pricepe de minune si la proiectiile 3D.

@[DGS]icstasy, foarte de treaba omu' , se pricepe si la Photoshop, din cate am vazut.

@Piticul, un pitic, de treaba, si un trecut ce-l recomanda ca fiind foarte bun in ceea ce face.

@0nLy.aSuL, varamiu , mostenitorul integral ai averii, o sa te laud pe mes, cand intrii.

@MoToRhEaD01, un tip de treaba, nu am avut foarte multe tangente.

@alx.S.T.I, lafel, un om de treaba, probabil acum petrece la bal

@Tohaneanu_vlad, in FBI nu prea am avut timp sa vorbim, insa am fost colegi in alte parti, mi se pare a fi un tip ok.

@TV94, sincer, nu cred ca am vorbit vreodata cu el.

@Ciuby, foarte de traba, am mai fost colegi, tot aici.

@[FnK]SinNeD, un tip ok.

@ATI, nu cunosc, scuze.

@YuccA, idem mai sus.

@Christiano, fost si actual coleg, mi-a creat o impresie placuta.

@Costynho, nu tin minte sa ne fi cunoscut.

@[DGS]Icxx, acum ai intrat daca nu ma insel, probabil esti prieten cu {DGS]icstasy, la prima impresie pari de traba.

@zAeH, imi pare rau, nu cunosc.

Cam asta a fost echipa FBI. Inca odata, mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi.

Salut si toate cele bune.

Logout

Bafta ma Skillz. >:D<<'> Ne mai auzim noi.

Edited by Anne