Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Re all

ATENTIE: In seara asta (18 noiembrie 2010) vreau sa fac Presentation F.B.I, movie. Cine ar vrea sa participe sau sa ma ajute cu filmatul, sami dea un PM. Dintre membri desigur :D. Deseara pe la ora 8:30-9:00, vom incepe filmarile, daca avem succes.

Daca citesti cate doi asi de fiecare data, e foarte posibil sa ai si bani.

:))) buna asta :)))

Re all

ATENTIE: In seara asta (18 noiembrie 2010) vreau sa fac Presentation F.B.I, movie. Cine ar vrea sa participe sau sa ma ajute cu filmatul, sami dea un PM. Dintre membri desigur :D. Deseara pe la ora 8:30-9:00, vom incepe filmarile, daca avem succes.

Count me in :D

Edited by DooMasteR

Jmecher azi la scoala am facut 3 ore din 6. Bine da celelalte 3 oreau au fost : 2x Mate & Biologia

Care are din intamplare un proiect la fizica intitulat "Legea lui Arhimede" imi trebe la fizica :D

Edited by Mariann

Salut.

Felicitari pentru 9.

Din pacate, mama e profesoara de romana. Cand eram mai mic, imi placea asta..Dar acum incep sa nu mai suport ideea. La noi la scoala, exista niste *oameni intelegatori* care nu inteleg ca nu din cauza mea, ci a lor ca nu au invatat, le-a dat mama 4. Dar ma rog. De fiecare data ajung in biroul directorului, si sunt scosi la careu. Oneori chiar mai rau...