Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Mi-a facut placere sa lucrez alaturi de voi, chiar daca va dati drept prieteni, dar defapt ma vorbiti pe la spate. (valabil pentr unii, in special pentru cei din poza de mai jos)

vai.jpg

Edited by roberto28

Ma ce om esti si tu mai Babu :|...daca si pe /r e pe la spate atunci....plus ca era intr-un context in care tu ma tot faceai pe mine fomist.De aia erau si urmate de acele ":))" - "rasete".

In fine...:|...uitati-va la sig-ul lui la Friends...nu mai inteleg nimic.

Edited by Robotiquis

Ma dar si ce oameni mari o sa iesim :))...O prostie cred.Ar trebui sa ne concentram pe o materie si la aia sa rupem.Nu asa...cu 100 de ore si la toate cate ceva de facut,ceva ce oricum nu ne va ajuta intr-o anumita situatie in viata.

In fine...in curand voi pune ceva la ATF si as vrea sa cititi.Intre timp eu merg sa mananc ca deabea am ajuns d la scoala :)

OMG Excess X_X Proasta zi.

Eu sunt in cea mai varza perioada din viata mea; am examen peste 2 luni si m-au prins ai mei de n ori cu teme nefacute si acuma ma pun sa-mi fac toate temele si sa-mi mai si invat la toate materiile :|

Ce viata de caine :|

Lasa ma ca trece si asta...E importanta scoala,cu masura ce-i drept dar e necesara.Nu doar samp si toate astea....recunosc ca si mie imi place dar incerc sa le echilibrez cat mai bine.Maine de exemplu am 8 ore dintre care 3 de engleza deci nu e tocmai bine :)).

Andres ce examene?

Eu am lag foarte mare....nu vad nicio masina,niciun om nimic,ma spawneaza in fata casei lui CJ cu o sticla de bere/tigara in mana :))....Sunt niste buguri nasoale...

Am inteles ceva de un alt wipe sau sper ca am inteles gresit :-S.

Renunt pentru seara asta pentru ca si asa sunt obosit si nici nu vad rostul sa joci cu ping 800 :|

Edited by Robotiquis

Guest Anduu

Wipe.

Ma bazez pe urmatorii:

TheJoker, Robotiquis, sKillz, syN, EiGei.Razvannnn, nick15 si RiddeR. In voi am cea mai mare incredere, sa nu ma dezamagiti.