Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

eu unul sunt cat de activ pot.Desigur nu pot (putem) uita de scoala,familie si ceea ce este in viata reala,de ceea ce tine de exteriorul jocului.Mie imi place sa joc.Dar incerc sa le echilibrez cat mai bine. :).

In curand ma voi culca.Maine iar scoala si tot asa :)).

Cred ca se schimba hostul.Cica ne iau ceva mai bun :>.In fine...sper sa nu dureze prea mult pauza asta :).

Noapte Buna!

Andule, in ultima saptamana nu prea am avut timp, s-au tot ivit anumite chestii, sper sapt ce urmeaza sa fiu mai activ, hai ca ma bag la un film, Noapte buna baieti! Si nu uitati, dupa vineri vine SAMBATA :X

Asta zicea Omega16.

Faza nasoala e ca daca se schimba hostul vom astepta o perioada mai lunga fara SA.MP.Oricum as vrea sa vrea sa vina in dupa amiaza asta dar sunt cam pesimist.In fine...Vom vedea ce se intampla.

Edited by Robotiquis

Nu aici va exprimati parerile contra acestei factiuni... cu un salut, o urare sunteti mereu bineveniti sa postati.

Salut, postez mai mult sa-l contrazic pe babu, finalu` filmului Shutter Island zic eu, e foarte bun, probabil ca nu l-ai inteles, ca multi din cei care l-au vazut sau probabil nu ti-o placut, nefiind un Happy End.Si da, e un film ce merita cu adevarat vazut.(Asta din punctu` meu de vedere si judecand dupa gusturile mele....)

Imi permit sa postez aici, pt ca, pt mine F.B.I e a doua casa, daca pot zice asa...(fiind prima factiune) si sper ca intr-un viitor sa reintru,(asta dupa ce trec si prin TCC)

Cred ca dupa atata vorbarie despre filmul asta o sa il iau si eu de pe undeva sa il vad.

Oare se deschide pana la sedinta?Cam aiurea perioada saptamanii in care au decis sa faca schimbarea asta,in weekend.

Eu plec cat de curand la scoala.Vorbim dupa ce ma intorc :)

Eu tocmai am luat un 5 la info :-W ce prof...pff macar ma simt bine ca nimeni nu a luat mai mult :)) (pe bune)...

Cred ca ma bate mama si nu ma mai lasa pe Sa.Mp :))...si acu serios.

Edited by Robotiquis

Eu tocmai am luat un 5 la info :-W ce prof...pff macar ma simt bine ca nimeni nu a luat mai mult :)) (pe bune)...

Cred ca ma bate mama si nu ma mai lasa pe Sa.Mp :))...si acu pe bune.

Bag-o pe aia cu " stii mama, toti au luat lafel, ce vrei, profu' e nebun :-@ etc." la mine mereu merge :))

Guest Anduu
raman dator pe veci pt teste 

Ce sa inteleg din asta ? Robotiquis nu a dat testele cum trebuie cu tine sau ? 

Robotiquis ?

Ora: 15:00 PM

Data: 03.03.2010

Inchis din cauza ca: probleme cu gazduirea

Cat va dura?: nu putem aprecia, deoarece nu avem date exacte. Poate dura intre o ora si o luna. Va vom tine la curent cu datele.

On pana sambata? Hmm... :-?

Gata.A trecut si cu mama si cu tata.Din fericire am reusit sa ii conving de "atotimbelicimea" mariei sale profu` si as putea spune chia ca i-am intors si pe ei impoptriva lui,asadar s-a dovedit a el a fost de vina pentru nota asta si nu eu :)).

Cat despre Zimbrutulz,la un moment dat ma intreba daca am ceva cu el si de ce vreau cu tot dinadinsul sa il pic :))...de asemenea am putut starni in el simtamantul de crestin adevarat,inaintea probei de M4 facandu-si cruce =)).Sunt rau :D.

In ziua in care sampul are valoarea cea mai mare din timpul lungilor saptamani de scoala,mai exact vinerea dupa amiaza,dupa ce iesi de la scoala,acesta este cazut,iti vine sa iti dai cu ceva in cap :)).Insa sa asteptam :-W.