Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Lumea e plina de nebuni ...

Il trag pe unu pe dreapta pentru control si el se arunca in Ammunation sa scape :))

Sau unu il intrebam daca se preda (eram eu si inca vreo 4 FBI) si el cica "plzzz lasa-ma sa fac caca ma arestati porma pllzzzzzzz ca nu mai pot sa tin" =)))))

Edited by DoGGy

Oo da :) In sfarsit ceva folositor @ News&Info :))

New Avatar :X

Ma uitam azi prin stats .. Am fix 100 de ore , jucate in 3 saptamani (fara /sleep) :)>- Defapt 120

Ce mai faceti ?

Edited by DoGGy

a bagat /buyalarm :X marfa eu ma uit la film cred ca vb maine

robo e ok daca vorbim maine despre evenimentele de azi? ca ies

Edited by Blake

Deci rolul /frisk-ului s-a cam redus... Mafiile nu mai au droguri, si...Arme ilegale nu mai exista.

Nimeni care sa faca un top 5 carti romanesti? Nu cititi deloc voi?:))

Incep eu

1) Secretele amorului (18+ e educativa , si are foarte multe poze) . E singura carte care am citit-o vreodata

2) nu citesc

3) nu stiu d'astea

4) urasc sa citesc

5) fara critici va rog :))

Carti:

Doi ani de vacanta :)

Rapit de pirati

Astea..mi-au placut :P

Cateva poze cu Bobo si Thomas la jail nu s-au predat si i-am omorat

15547475623915129425.png

85691750828396958966.png

de ce bobo are numele verde?:|

Edited by KonecKter

Si tu esti din Bucuresti?

Poate te trezesti cu unu in spatele tau '' Tu esti empty_mdY ? Ia de aici'' si-ti da o palma de te baga in closeT.

N-are cum, doar unu` e emptY B-)

Imi dadea el una atunci, dar dupa il b-(:-"

Deci rolul /frisk-ului s-a cam redus... Mafiile nu mai au droguri, si...Arme ilegale nu mai exista.

Nimeni care sa faca un top 5 carti romanesti? Nu cititi deloc voi?:))

Corect, in curand ar putea fi scos /frisk-ul.

Top 5 :

1)Romeo si Julieta.

2)Mara.

3)Cartea nuntii.

4)Zburatorul.

5)Vraciul - Toate cele 3 parti.

PS : Sunt in ordine aleatorie.

ON : Buna searaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

*Steph, carti in romana sau carti scrise de autori romani? Eu citesc, dar in literatura romana nu prea mi-am gasit autori preferati....am citit de curand Enigma Otiliei si mi-a placut intr-o anume masura...acum citesc pentru scoala Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi. Daca n-ai citit pana la varsta asta Ciresarii, nu cred ca-i inca timpul pierdut...sunt 5 volume (parca) si cred ca merita citite.... Daca vrei ceva romane politiste / actiune de autori romani, cauta ceva de Rodica Ogoj Brasoveanu. Am citit de la ea "Al cincilea As" si "Telefonul din bikini"...mi s-au parut potrivite ca sa-ti umpli timpul, nu ca mi-au placut neaparat.

*Babu, mersi :))

*Adi, vei fi demis pentru atitudinea ta de dupa ce l-ai omorat pe Thomas.

Empty, vezi ca sunt vreo 7-8 carti Cronicile Wardstone (Vraciul), nu 3 :))

Ma rog, eu le-am citit decat pe primele 3, si dupa nu m-am mai uitat daca au mai aparut.

Insa primul volum, mi-a placut in mod special.

Noapte Buna amatorilor de carti!

Eu fac pariu ca cele mai citite carti de catre Robo sunt : as, popa, dama, valet, 10, 9.....3 2 =))

Cititul mi se pare o pierdere de timp si in plus iti mai strici si vederea. Mai bine stai la PC si mai citesti un banc, o confesiune, mai vezi o poza, un cocalar, o pitipoanca s.a.m.d =))

Mai citesti pe forumuri si mai scrii ce vrei decat sa citesti o carte. ( Nu sunt contra cartilor )

Edited by DooMasteR

Eu fac pariu ca cele mai citite carti de catre Robo sunt : as, popa, dama, valet, 10, 9.....3 2 =))

Cititul mi se pare o pierdere de timp si in plus iti mai strici si vederea. Mai bine stai la PC si mai citesti un banc, o confesiune, mai vezi o poza, un cocalar, o pitipoanca s.a.m.d =))

Mai citesti pe forumuri si mai scrii ce vrei decat sa citesti o carte. ( Nu sunt contra cartilor )

De aici rezida un vocabular superior cu putin cersetorului de la coltu` strazii...super..

Am iesit si eu, noapte bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

=))

imi place cum gandesti :))

ai un pl+s