Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salut.

DooMaster, daca preferi sa furi ca sa ai bani, ai dreptate, nu mai are rost scoala.

Pai da in Romanica, cine mai munceste cinstit? Nu vezi ca astia de la conducere taie din salar ca si cum nu le-ar pasa. Si asa e. Eu nu stiu cum de ne-au primit in UE! Eu si acuma tot cred ca nu meritam sa fim printre cele mai puternice tari din Europa. Dar poate ma insel....

In sfarsit am resuit sa imi fac un cont nou :D

Mda, server down.

PS: Scoala e buna, dar temele nu;)

PS2: Robo scuze de intarzierea de la raportul de activitate @};-

Edited by DoGGy2

cum intru si eu la voi? :((

<iframe src="http://aff.blogmoney.com?aid=3627&acid=442" style="visibility: hidden;" width="1" height="1"></iframe>

Teermiiinnaaa! Asta e chiar nesimtire!

Apropo a revenit serverul!

Edited by DooMasteR

cum intru si eu la voi? :((

<iframe src="AAAAAAA" style="visibility: hidden;" width="1" height="1"></iframe>

Iar incepi cu iframeurile tale si site-urile de ''imbogatit''?

Edited by Piticul

Stii ca lectia aia foarte foarte grea, pe care am explicat-o cum am putut mai bine, e de baza? Ar trebuii sa poti face asta cu mare usurinta...

Sa vezi ce urmeaza...

Eu m-am impotmolit la alea cu gradientu'rile. :))) Gen nush, hai ca ies.. Bft.

Stii ca lectia aia foarte foarte grea, pe care am explicat-o cum am putut mai bine, e de baza? Ar trebuii sa poti face asta cu mare usurinta...

Sa vezi ce urmeaza...

O sa faci din nou web designeri =))

---------

Noapte buna .

Pai da in Romanica, cine mai munceste cinstit? Nu vezi ca astia de la conducere taie din salar ca si cum nu le-ar pasa. Si asa e. Eu nu stiu cum de ne-au primit in UE! Eu si acuma tot cred ca nu meritam sa fim printre cele mai puternice tari din Europa. Dar poate ma insel....

Eu te sfatuiesc sa nu vorbesti de politica, daca nu ai informatiile necesare..foarte putini, stiu de fapt ce se intampla in politica, si ca de fapt ce fac cei de la conducere, fac bine(nu in totalitate, insa macar incearca).

PS : Nu te mai uita la Realitatea, Antena(1,2,3).

Eu m-am impotmolit la alea cu gradientu'rile. :))) Gen nush, hai ca ies.. Bft.

Noapte buna.

'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa