Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Eu te sfatuiesc sa nu vorbesti de politica, daca nu ai informatiile necesare..foarte putini, stiu de fapt ce se intampla in politica, si ca de fapt ce fac cei de la conducere, fac bine(nu in totalitate, insa macar incearca).

PS : Nu te mai uita la Realitatea, Antena(1,2,3).

Noapte buna.

'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mda...Acuma mai nou esti politician? Stii tu ce se inatmpla in parlament acolo, stii tu ca ei fac bine sau fac rau....Vorbesti de parca ai sti exact ce se intampla acolo. Antena si Realitatea sunt posturi care spun si explica romanului de rand, printre care si eu, cu ce se mananca politica aceasta pentru ca noi sa ne facem o idee si apoi sa o dezbatem daca e bine sau rau. Si eventual aflam ca acolo "se spala" bani si cine stie cate si mai cate se fac. Acuma daca tu stii mai multe, sunt mai mult decat fericit sa imi impartasesti si mie informatiile.

Salut! Am venit si eu de la scoala!

Back from schoooool!!!!Nu prea mai facem ore..vineri nici nu cred ca ma mai duc...nu are rost..stau sa ard gazul pe acolo??Mai bine la o cafeluta, un suculet , o fetita ...pai nu??

Eu o sa ma duc .. Medii de aflat si de trecut in carnet :((

Oricum nu stiu de ce , presimt ca joi ma voi simti foarte rau si voi sta acasa :-??:)))))

+1 . sa mai postez si eu sa vedeti ca exist :))

Lumea a inceput sa uite de tine! :)) Eu te credeam un mit, dar se pare ca tu chiar existi! veryyy veryyy socant!

Ala cu Robotzi e prea taree :)) ( nu cumva e facut de aia de la planeta moldova?)

Mda...Acuma mai nou esti politician? Stii tu ce se inatmpla in parlament acolo, stii tu ca ei fac bine sau fac rau....Vorbesti de parca ai sti exact ce se intampla acolo. Antena si Realitatea sunt posturi care spun si explica romanului de rand, printre care si eu, cu ce se mananca politica aceasta pentru ca noi sa ne facem o idee si apoi sa o dezbatem daca e bine sau rau. Si eventual aflam ca acolo "se spala" bani si cine stie cate si mai cate se fac. Acuma daca tu stii mai multe, sunt mai mult decat fericit sa imi impartasesti si mie informatiile.

Salut! Am venit si eu de la scoala!

Daca nu as fi indeajuns de informat, nu as vorbi, de lucrul asta te asigur.

Mi se pare mie, sau "acum mai nou esti politician?" a fost o intrebare ironica ?

Dupa felul cum te-ai atacat, sunt 100% la 100% sigur ca si tu, si parintii tai, urmariti Realitatea + Antenele, si sunteti adeptii PSD`ului+PNL`ului+PC`ului, si impotriva lui Basescu si Boc.

Nu stau sa detaliez, pentru ca spre deosebire de multa lume stiu foarte multa politica, dobandita din n intrebari + documentari exacte.

Dar, iti zic un singur lucru, pilonul Romaniei, de cativa ani incoace, este mediul privat, de aici si masurile luate de conducere.Daca tu reusesti sa iti dai seama mai departe, care ar fi continuarea propozitiei anterioare, nu pot spune doar JOS PALARIA, si RESPECT.

'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mi se pare mie, sau "acum mai nou esti politician?" a fost o intrebare ironica ?

Dupa felul cum te-ai atacat, sunt 100% la 100% sigur ca si tu, si parintii tai, urmariti Realitatea + Antenele, si sunteti adeptii PSD`ului+PNL`ului+PC`ului, si impotriva lui Basescu si Boc.

Nu stau sa detaliez, pentru ca spre deosebire de multa lume stiu foarte multa politica, dobandita din n intrebari + documentari exacte.

Dar, iti zic un singur lucru, pilonul Romaniei, de cativa ani incoace, este mediul privat, de aici si masurile luate de conducere.Daca tu reusesti sa iti dai seama mai departe, care ar fi continuarea propozitiei anterioare, nu pot spune doar JOS PALARIA, si RESPECT.

'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ce vrei tu sa zici, ca daca privatizam totul in Romanica , o sa iesim din "rahatul" asta? ...eu stiu :-S

Cat despre faza cu televiziunile, ma uit doar la Mircea Badea si la stiri! Eu nu prea imi petrec timpul la televizor pentru ca mi se pare o risipa maaare de timp. Doar daca vad un film sau o stire ,dar in rest....Vorbesti cu o asa singuranta si cu o certitudine in tine de parca maine ai sa schimbi ceva. Daca tot stii atatea, foloseste-ti cunostintele si poate ne salvezi pe toti. Dar tot nu am inteles faza cu "Dupa felul cum te-ai atacat" . Iar tu nu ai niciun drept sa vorbesti despre parintii mei, tu nu stii ce se inampla, nu ai idee cum e sa......sa o lasam balta....

Edited by DooMasteR

Gata maa cu politica ca imi vine sa ma băs ..

Robotel nu mai postezi la "Raporteaza un agent" ? Imi astept sentinta :))

Cred ca ma culc , noapte buna tuturor