Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Ce vrei tu sa zici, ca daca privatizam totul in Romanica , o sa iesim din "rahatul" asta? ...eu stiu :-S

Cat despre faza cu televiziunile, ma uit doar la Mircea Badea si la stiri! Eu nu prea imi petrec timpul la televizor pentru ca mi se pare o risipa maaare de timp. Doar daca vad un film sau o stire ,dar in rest....Vorbesti cu o asa singuranta si cu o certitudine in tine de parca maine ai sa schimbi ceva. Daca tot stii atatea, foloseste-ti cunostintele si poate ne salvezi pe toti. Dar tot nu am inteles faza cu "Dupa felul cum te-ai atacat" . Iar tu nu ai niciun drept sa vorbesti despre parintii mei, tu nu stii ce se inampla, nu ai idee cum e sa......sa o lasam balta....

Nu asta a fost raspunsul la care ma asteptam, insa ca sa fiu mai explicit, cum am zis anterior, pilonul Romaniei este mediul privat, daca omoram mediul privat, omoram Romania.

Asta incearca sa faca conducerea actuala.

Da, vorbesc cu siguranta, pentru ca stiu despre ce vorbesc si la ce ma refer.

Nu, nu vreau sa-mi folosesc consecintele, pentru ca nu am nici cum, nici nu vreau.

Ma refeream la faza cu "dupa felul cum te-ai atacat", la faptul ca ai zis "acum esti si politician?"..gen, eu m-am mai dat si altcineva in trecut, si am facut ca acum, cel putin asa am inteles.

Imi pare rau, nu am zis nimic rau de parintii tai, dar imi pare rau ca am zis-o.

Oricum, ti-am oferit o imagine de ansamblu, daca vrei sa intelegi, ma rog...sa o lasam balta.

salutare colegi!

azi am fost foarte putin pe sv ca mi-a fost rau...am dormit toata ziua :D

si acm m-am uitat la cererea de demisie a lui just [-o< d-zeu sa binecuvanteze limba romana si pacatosii care o strica :)))))

Edited by TuningMaster93

Nu asta a fost raspunsul la care ma asteptam, insa ca sa fiu mai explicit, cum am zis anterior, pilonul Romaniei este mediul privat, daca omoram mediul privat, omoram Romania.

Asta incearca sa faca conducerea actuala.

Da, vorbesc cu siguranta, pentru ca stiu despre ce vorbesc si la ce ma refer.

Nu, nu vreau sa-mi folosesc consecintele, pentru ca nu am nici cum, nici nu vreau.

Ma refeream la faza cu "dupa felul cum te-ai atacat", la faptul ca ai zis "acum esti si politician?"..gen, eu m-am mai dat si altcineva in trecut, si am facut ca acum, cel putin asa am inteles.

Imi pare rau, nu am zis nimic rau de parintii tai, dar imi pare rau ca am zis-o.

Oricum, ti-am oferit o imagine de ansamblu, daca vrei sa intelegi, ma rog...sa o lasam balta.

"Nu, nu vreau sa-mi folosesc consecintele, pentru ca nu am nici cum, nici nu vreau." poate cunostinte, ori nu am inteles eu fraza.

Oricum, RESPECT pentru ca totusi stii dar nu inteleg de ce nu vrei sa te implici. Recunosc ca ai mai multe informatii decat mine. Pentru prima oara imi place ca nu prea am facut posturi inutile :)

"Nu, nu vreau sa-mi folosesc consecintele, pentru ca nu am nici cum, nici nu vreau." poate cunostinte, ori nu am inteles eu fraza.

Oricum, RESPECT pentru ca totusi stii dar nu inteleg de ce nu vrei sa te implici. Recunosc ca ai mai multe informatii decat mine. Pentru prima oara imi place ca nu prea am facut posturi inutile :)

Da, cunostinte, am scris gresit.

Nu vreau sa ma implic, pentru ca Romania e o tara de c***t...si nu voi mai sta mult aici, asa ca ....

Neataa ! azi stau acasa :X m-a durut putin in gat si cand am vazut ce ger e afara ... brrrrr.

Si pe mine ma doare-n gat si-mi curge nasul, dar azi trebuie sa ma duc :(

Neata!

Edited by Babu

Da , si asa am 3 absente pe tot semestrul , si pt. ziua de azi fac rost de scutire :))

Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Doggy, esti baiat d`ala cuminte ? =)))))) 3 absente intr`un semestru` intreg, sau mai ai si motivate ? :-S