Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Imi permit sa spun cateva lucruri despre Piticul , cand eram si eu la inceput de aveam level 1 , el era admin si imi pierdusem 20k atunci credeam ca e mult, din cauza unui wipe am inteles, si m-am intalnit cu el i-am zis ca am pierdut banii , iar el mi i-a dat inapoi , este un baiat de treaba , cu un caracter puternic si nu stiu de ce , undeori adminii si fostii admini care dau ban si kick sunt catalogati ca fiind , fiinte rele?Oare de ce?Va dati seama ca avem nevoie de lucrurile astea (ex . ban kick.) pentru ca fara atitudinea luata de ei unde am putea ajunge?

Piticul :

-baiat de treaba

-istet

-stie sa se comporte frumos dar si urat cand este cazul

-stie ce este respectul (printre putinii)

- si inainte de toate , are cei 7 ani de acasa.

Da, trebuie sa-ti gasesc ceva...Gandeste-te la ce ti-ar placea(stiu ca nu stii). Si..3 albastrei fosti 3 movuleti :))

@Da, Piticul, sunt foarte bine. Asta e pentru ca nu ai dat Join la conferinta.

Noapte buna!

Ok, nici n-am sa dau join ! In 10 minute incepe Spania Columbia, ma uit.

Imi permit sa spun cateva lucruri despre Piticul , cand eram si eu la inceput de aveam level 1 , el era admin si imi pierdusem 20k atunci credeam ca e mult, din cauza unui wipe am inteles, si m-am intalnit cu el i-am zis ca am pierdut banii , iar el mi i-a dat inapoi , este un baiat de treaba , cu un caracter puternic si nu stiu de ce , undeori adminii si fostii admini care dau ban si kick sunt catalogati ca fiind , fiinte rele?Oare de ce?Va dati seama ca avem nevoie de lucrurile astea (ex . ban kick.) pentru ca fara atitudinea luata de ei unde am putea ajunge?

Piticul :

-baiat de treaba

-istet

-stie sa se comporte frumos dar si urat cand este cazul

-stie ce este respectul (printre putinii)

- si inainte de toate , are cei 7 ani de acasa.

Imi permit sa spun cateva lucruri despre voi. CE AVETI?!

P.S: Un admin este considerat fiinta rea cand a) nu e pupincurist si da ban la (prieteni) codati sau b) e pupincurist si da ban la (prieteni) codati.

Piticul, nu am nimic , sinceR acum!

Doar te laudam pentru caracterul de care dai dovada!Atat si nimic mai mult!

Si am mai precizat cand te-am cunoscut eu ca erai o fire care sarea mereu in ajutor, si cu asta as vrea sa inchei.

Edited by Stallone

Pe mine ma enerva Piticul cand aveam level mic. Inainte sa i se scoata adminul era cel mai rau personaj in viata. Imi amintesc ca a dat warn pentru un ":)" in /ad. Era spaima reporterilor. Cand dadeau prea multi odata /news in acelasi timp le dadea kick pentru "spam". Na, acum e un simplu nub.

Pe mine ma enerva Piticul cand aveam level mic. Inainte sa i se scoata adminul era cel mai rau personaj in viata. Imi amintesc ca a dat warn pentru un ":)" in /ad. Era spaima reporterilor. Cand dadeau prea multi odata /news in acelasi timp le dadea kick pentru "spam". Na, acum e un simplu nub.

Tu ai fost si esti mai nub!

Noapte buna emptY, vizionare placuta rambo

p.s. : rambo la ce sezon si ce episod esti ?

Eu acuma urmaresc chuck si jurnalul unui vampir, o data la o saptamana apare un serial din chuck (ieri a fsot ziua aceea, azi il urmaresc)...>:D<<'>

Noapte buna emptY, vizionare placuta rambo

p.s. : rambo la ce sezon si ce episod esti ?

Eu acuma urmaresc chuck si jurnalul unui vampir, o data la o saptamana apare un serial din chuck (ieri a fsot ziua aceea, azi il urmaresc)...>:D<<'>

Am terminat de citit pentru seara asta, ma bag la serial :*

allko, si eu urmaresc jurnalul unui vampir..genial film..sunt la epidosul 11, sezonul 1..

Ca sa nu mai vorbim de nubi, toti sunteti niste nubi, de la A la Z, iar eu sunt liderul ;x