Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

salut piticule :)

Mi.am facut calculatorul dar acum am alta problema:(( mi.am pus windows 7 si cand vreau sa intru in sa-mp imi spune: grand theft auto sa cannot find Audio card installed. Unde pot gasi driverul audio pentru seven? ma poate ajuta cineva?

Noi trebuie sa ghicim ce placa audio ai?

Ce sa tin?

Noapte buna Anna.

Ce sa ti? :-? Ti-a zis si Pitic. :)))

Buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Baietii vreau si eu modul de la masinile alea cu roti verzi :X. E bestie. :)))

Salut! De la scoala. Am dat testu la mate si din 3 ex n-am facut decat 2 (aproape) si mi-a luat 5 pagini, n-a reusit nimeni sa termine. Ala era test de 2h nu de 1h. Daca iau 7 sunt cel mai fericit.

Edited by DubluD

Bafta la scoala emptY!!

Sa iei 10!

Da, am luat 2 absente in loc de 10 :))

'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Da, am luat 2 absente in loc de 10 :))

'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Si eu 3 absente, ca am chiulit si am fost la biliard. :))

salut piticule :)

Mi.am facut calculatorul dar acum am alta problema:(( mi.am pus windows 7 si cand vreau sa intru in sa-mp imi spune: grand theft auto sa cannot find Audio card installed. Unde pot gasi driverul audio pentru seven? ma poate ajuta cineva?

Nu te lua dupa piticanie e paralel cu windows-u. Normal cand il instalezi isi ia driverele singur asteapta cateva update-uri apoi restart. Sau da-i sa-ti updateze din windows update. La windows 7 driverele se instaleaza automat, recunoaste placa/ce mai este si cauta automat driver-u pe net cand dai restart intra in functie

Si eu 3 absente, ca am chiulit si am fost la biliard. :))

Eu am plecat de la ultimele 2 ore :-J

Aveam fizica, nu aveam chef + ca a zis ala ca daca nu avem tema facuta - > 2.

Deci, mai bine 2 absente decat un 2 :))

Nu te lua dupa piticanie e paralel cu windows-u. Normal cand il instalezi isi ia driverele singur asteapta cateva update-uri apoi restart. Sau da-i sa-ti updateze din windows update. La windows 7 driverele se instaleaza automat, recunoaste placa/ce mai este si cauta automat driver-u pe net cand dai restart intra in functie

Nu i-am zis nimic grav decat o simpla intrebare, ce placa audio are. Asta inseamna ca-s paralel cu windowsul? :( Gandeste-te ca poate nu are driverul pentru placa lui audio in baza lor de date. N-ai decat sa il descarci tu:)

Eu am plecat de la ultimele 2 ore :-J

Aveam fizica, nu aveam chef + ca a zis ala ca daca nu avem tema facuta - > 2.

Deci, mai bine 2 absente decat un 2 :))

Eu aveam fizica, mate, fizica. :))