Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

MI-6 o sa aiba ca obiectiv un numar mare de arresturi de wanted 1-3 si capturi de droguri.

Delta Force o sa aiba ca obiectiv omorarea persoanelor fara drept si a arresturilor de wanted 4+.

MI-6 o sa fie mai apreciata daca face ceea ce trebuie. Delta Force va fi apreciata daca face ceea ce trebuie. Nu o sa fiu impresionat daca Delta are la raport mai multe arresturi de wanted 1-3 decat MI-6.

Asa nu-mi place sa vorbesc de pomana. Am scris un sfert de ora la postul ala ca sa-l fac cat mai usor de inteles si totusi exista nelamuriri. Am spus ca allkohol si alx.s.t.i. sa-si aleaga membrii. allkohol sa aleaga membri cu experienta.

Delta Force sa aleaga membri noi, care trebuie sa invete si sa munceasca ca sa ajunga undeva. Dupa ce X castiga experienta, creste in rank, dovedeste ceva, va trece in cealtalta grupa.

Nu se poate o diviziune fara alta. Au acelasi nivel de importanta.

Blue, schimba semnatura. Intre a fi apreciat si a fi laudat e o mare diferenta. As prefera sa fiu apreciat in ascuns.

Noapte buna.

Maxima de bunaciune =))

Deci eu trebuie sa ma duc la allko ?

Auzi, stii ceva ma Putzifer, am ras si noi... adica am zis in gluma ce naiba... mai incalzim atmosfera. Ma Medey-istule vezi covrigaria pt mine :)).

Apropo eu dau oua, ai un ou piticanie ;) si continuam sa radem

Putzifer =)))

din ce am discutat cu allkohol echipele arata cam asa : DeltaForce - liviu.iulian , stork , punker , kobra , onlyme , benq , empty , dark_hunter , costynho .

MI6 - Blueangel , Benny , Daanut , Pypp , kensei , r.rambo , blanco , atyss , mr.univel .

[dgs]anonim - vad ca frecventeaza alt server , madalin0 la fel - vor avea de ales deoarece vor trebi sa depuna mai multa munca..

liquid - e admin, are si alte probleme

eddx - se mai trasfera in pd ?

oricum vor mai avea loc unele schimbari..

Edited by alxSTi

din ce am discutat cu allkohol echipele arata cam asa : DeltaForce - liviu.iulian , stork , punker , kobra , onlyme , benq , empty , dark_hunter , costynho .

MI6 - Blueangel , Benny , Daanut , Pypp , kensei , r.rambo , blanco , atyss , mr.univel .

Din ce a spus Robo, cei cu experienta la allko .. probabil ma voi duce ... sau inca sunt nab fara experienta ? :))

@As prefera mai degraba in delta force ...

Arata bine, dar cred ca ar trebuii kensei in delta si only sau costynho in MI adica kensei e nou, iar costynho are destula experienta, oricum voi ati ales

Arata bine, dar cred ca ar trebuii kensei in delta si only sau costynho in MI adica kensei e nou, iar costynho are destula experienta, oricum voi ati ales

la asta ma gandeam si eu... de aceea inca nu este clar

cred ca mr.univel va fii schimbat cu onlyme, iar kensei cu costynho. daca este de acord si allkohol

Edited by alxSTi

Ma culc si eu... noapte buna. Have a good Night

Si Robo cred ca in aceasta situatie (exceptie sa-i zicem) ar trebuii sa stie lumea ;) parerea mea, adica totusi cand exista exceptii trebuie sa fie cunoscute

Eu zic mai bine, cei noi si neexperimentati sa se duca in MI-6 pentru ca se ocupa cu wanted mic ... iar cei experimentati la robberi/runneri/wanted 4+.

Cand cei din MI-6 vor fi sufiecient de instruiti, vor intra in MI-6 si tot asa ... sa fie ca un fel de ciclu ...

Eu zic mai bine, cei noi si neexperimentati sa se duca in MI-6 pentru ca se ocupa cu wanted mic ... iar cei experimentati la robberi/runneri/wanted 4+.

Cand cei din MI-6 vor fi sufiecient de instruiti, vor intra in MI-6 si tot asa ... sa fie ca un fel de ciclu ...

s-ar putea face si asa.. ramane de vazut pe maine . ma duc sa dorm. Noapte buna !

tocmai asta vorbeam si eu cu allko pe mess.

citez:

•••[bNy™]•••: mi se pare total opus cu experienta

•••[bNy™]•••: adica

•••[bNy™]•••: ptr 4-6 si robberi si alea alea

•••[bNy™]•••: tiar trebui mai multa experienta

•••[bNy™]•••: si ptr 1-3 mai putina

•••[bNy™]•••: ca doar ii iei cu "te predai?"

ALLKOHOL: da.. cam asa

ALLKOHOL: dar mi-6 face actiunile alea undercover si acolo se presupune experienta

ALLKOHOL: ..

•••[bNy™]•••: aha inteleg..

tocmai asta vorbeam si eu cu allko pe mess.

citez:

Atunci /undercover sa fie pentru Delta .. adica e logic, din moment ce Delta se ocupa cu robberi/runneri ei ar trebui sa fie undercover.

Benny 31-August 09 823 31 1.51%

emptYmdY 24-February 10 2,932 30 1.46%

LiviuIulian 21-December 10 1,122 22 1.07%

allkohol 21-December 10 608 19 0.93%

Blanco 17-July 10 1,321 18 0.88%

Rogue 03-October 10 659 18 0.88%

ZzzumeeeR 13-September 10 1,518 17 0.83%

spamerilor :)) rupem topul

Benny 31-August 09 823 31 1.51%

emptYmdY 24-February 10 2,932 30 1.46%

LiviuIulian 21-December 10 1,122 22 1.07%

allkohol 21-December 10 608 19 0.93%

Blanco 17-July 10 1,321 18 0.88%

Rogue 03-October 10 659 18 0.88%

ZzzumeeeR 13-September 10 1,518 17 0.83%

spamerilor :)) rupem topul

Nu facem SPAM, discutam B-)=))

Atunci /undercover sa fie pentru Delta .. adica e logic, din moment ce Delta se ocupa cu robberi/runneri ei ar trebui sa fie undercover.

Pai na iti dai seama ca nu poate fii perfectionata din prima,mai trebuie sa intervina cu niste modificari robo.

DeltaForce - liviu.iulian , stork , punker , kobra , kensei , benq , empty , dark_hunter , Mr.univel

MI6 - Blueangel , Benny , Daanut , Pypp , onlyme , r.rambo , blanco , atyss , Costynho

totusi ar fi bine sa fie si cineva cu experienta in delta force, emptY doreste sa raman in delta force asa ca nu vad daca ar fi o problema sa ramana acolo.

DeltaForce - liviu.iulian , stork , punker , kobra , kensei , benq , empty , dark_hunter , Mr.univel

MI6 - Blueangel , Benny , Daanut , Pypp , onlyme , r.rambo , blanco , atyss , Costynho

totusi ar fi bine sa fie si cineva cu experienta in delta force, emptY doreste sa raman in delta force asa ca nu vad daca ar fi o problema sa ramana acolo.

Vezi ... + ca il pot ajuta si eu pe alex, daca arenevoie ...

GATA BA, am plecat, pa.

@Acum chiar ma duc,

Noapte buna :*

te cam retine forumu la pc! :))

si pe mine la fel , am zis acum 2 pagini ca ma pun sa dorm.

vor acumula experienta cu timpul. sper sa fiti de acord cu alcatuirea celor 2 echipe.

la 12 ies si eu..

Edited by alxSTi

Noapte buna

treaba cu undercover nu ar ajuta cu nimic delta force, la delta force roburile au fost deja date, runneri au deja w6 si nu au drept de predare. Cu undercover nu prea poti sa le faci nimic in plus fata de ce le-ai face cu undercover off, tot ii fugaresti etc. In schimb mi-6 are misiunea de a atentiona delta force de un posibil rob, droguri, runner etc,