Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

am post.. e culmea treaba :)). cand intru putin si eu in actiune ma aleg cu post.. dar fiecare post care l-am primit a fost aiurea rau. dar asta de acuma le intrece pe toate

Lol..ce post aiurea..cica m-a intrebat doar de 2 ori daca ma predau,da ce ar vrea sa va rugati de ei sa se predea?

Ca sa interpretam ..... :-?. Pai rosu din cate stiu inseamna dragoste :) vei petrece restul vietii langa MDY :)) iar parintii tai nu vor zice nimic deoarece acesta va fi foarte dragutz cu ei dar mai ales cu tine :)):)). Te vei distra si vei fi fericita alaturi de el :)

WHAAAAAAAT THEEEEEEE FAC?

Empty are prietena si eu am prieten. Nu ne bagam unii peste altii, cred. :)) E pacat maaaaaaaa.

Empty are prietena si eu am prieten. Nu ne bagam unii peste altii, cred. :)) E pacat maaaaaaaa.

wa tha fac ya yo

Nu am zis ca azi sau maine :)) eu ma refeream in viitor :P. Sa nu va inghesuiti ;))

wa tha fac ya yo

Nu am zis ca azi sau maine :)) eu ma refeream in viitor :P. Sa nu va inghesuiti ;))

Ha ha. Nici nu ne cunoastem. Si in plus cine m-ar suporta? :))))

Marti am auzit un banc de la profu de istorie si ma gandeam sa vi-l zic si voua. :D

Intr-o zi la scoala profesoara ii invata pe elevi gradele adjectivelor. Ex. frumos - mai frumos - cel mai frumos

A doua zi vine invatatoare si pregatita sa dea cateva note de 10 incepe:

Profa: "Maria zi-mi si mie gradul adjectivului inalt."

Maria: "Inalt, mai inalt, cel mai inalt. Profesoara bucuroasa ii trece un 10 in catalog. Trece la a 2 fata.

Profa: " Ionela spune-mi gradul adjectivului frumos"

Ionela: "Frumos, mai frumos, cel mai frumos."

Profa:"Bravo Ionela." Ii trece si acesteia un 10 in catalog. Si ajunge la Ildiko.

Profa: "Ildiko, sa vedem pentru tine ce adjectiv sa alegem? Hmm, adanc!"

Ildiko: "Adanc, maaai adaaaanc, IOI"

Edited by Anne

Frumoasa melodia lu' Puya. :>

Apai noh, profu meu de istorie e ca Mircea Badea. Critica pe oricine. :))))

Era vorba intr-o zi sa tragem niste foi la xerox. Si profu, mai glumet cum e incepe: "V-o trageti voi sau v-o trag eu? Mie imi convin amandoua variantele, mai precis prima. " :))

Frumoasa melodia lu' Puya. :>

Apai noh, profu meu de istorie e ca Mircea Badea. Critica pe oricine. :))))

Era vorba intr-o zi sa tragem niste foi la xerox. Si profu, mai glumet cum e incepe: "V-o trageti voi sau v-o trag eu? Mie imi convin amandoua variantele, mai precis prima. " :))

Eu in locul lui o preferam pe a 2-a :)).

Neataaaaaaaaa motanel. Faaaaac bine. Pe la ora aia reparam calculatoarele la scoala. :)))))

Nu functioneste. Nu am forta voastra. Si nu stiu cum de te-am visat. Ieri ma uitam pe mess si ti-am vazut avataru (Tu, cred, cu cateva fete inconjur) si azi noapte am visat ca ti-am zis ca e ziua lu' mama si ai zis ca vi si tu. I-ai cumparat un ghiveci cu o floare ROSIE (mi-a ramas in minte ce culoare frumoasa era) si dupa nu stiu parca eram la DR, saream pe acolo. Idk. Btw, ciudat vis. :)))))

@ Btw, Heeeeeelau.

Intr'adevar, ciudat :))

Ca sa interpretam ..... :-?. Pai rosu din cate stiu inseamna dragoste :) vei petrece restul vietii langa MDY :)) iar parintii tai nu vor zice nimic deoarece acesta va fi foarte dragutz cu ei dar mai ales cu tine :)):)). Te vei distra si vei fi fericita alaturi de el :)

Deci, anNa de astazi esti nevasta mea :))))))

M-as baga intr'o relatie, dar nu stiu intr'a cui =))

Glumeam ... eh ... e frumos sa inseli ;;) ... adica ... daca ai motive :-?

@'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | am plecat la sala :*

10 User(s) are reading this topic

10 members, 0 guests, 0 anonymous users

Google,PunkeR,emptYmdY,allkohol,Anne,LiviuIulian,Hobbs,Daanut,illusion,Piticul,Rogue

Ceva schimbat?:))