Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Si...esti tu sigur ca asta s-a intamplat intr-adevar, doar pentru ca ai citit tu pe internet (cea mai sigura sursa din lume) ca au scris unii intr-un ziar. Imi pariez liderul ca nici nu stiai de existenta ziarului astuia. Vreti doar sa fie ceva schimbat, ceva nou. Credeti in tot ce apare doar pentru ca vi se pare interesant. Nu merge asa.

Iar eu, imi pariez talentu' de "a genera" SPAM. =))

Doh.. ai incercat o gluma.. =))

Mda, i-a iesit. Numai gay-ii si copii fara viitor se uita la penalitatea aia de NARUTO mai degraba ma uit la un fir de ata

Noapte buna celor care se culca

ALex vizionare pelcuta

Aa... versiunea 180 de ani la tanar si nelinistit?

nu.... sunt niste batrani care nu au ce face :)) uita-te si o sa aflii . acum chiar plec. noapte buna

Edited by alxSTi

Ma injuri? NARUTO e un desen animat foarte reusit si e un desen animat care oricare altu :-??. :))

@ Data viitoare ai grija cum te expremi.

Sa fim seriosi, o fi fictiune, dar nici chiar in halu ala :| nu inteleg ce-ti place la porcheria aia. Mai degraba uita-te la Tom si Jerry ;) e cel mai tare desene

Zombalau ... auzi bai vorbe pe roman =))))

@Prea mult NARUTO ... se vede 8-|

PHOO THAIIIIIII

Ia gata, stingerea >:). La patut ca-l omor pe NARUTO :).... Noapte buna. CIus ne hauzim maine zombalailor

Defapt nu are treaba cu naruto cuvantu asta. =))

In fine.. n-am chef de glume asa ca, noapte buna.

C.O.C.A da-mi knife-u sa-l deprim pe fraier

E.F.O:Copile vezi Naruto ala?

C.O.C.A:Rasistule

BLBLATRON:Ahamz

E.F.O: Cand pun ochiu in lameta curat NARUTO de pe planeta

Numai incerca sa faci glume.. ca te faci de ras. :)

Asta-i parerea dumneavoastra

Parerea mea e ca NARUTO e cel mai prost desene facut vreodata :|, chiar e foarte prost si vrei sa zic si de ce?

Pt ca influenteaza copii, care se uita de pe la 3-4 ani pana pe la 6-7 ani si cand ajung undeva pe la 14-15 ani ii vezi ca se omoara intre ei incercand sa-i imite pe cei din desene. Cele mai bune desene sunt cele gen: Tom si Jerry ( la care voi ramane mereu) si alte desene in care nu sunt prezente personaje cu fete patrate si cu ochii cat orezu ;) si care nu influenteaza mentalitatea si educatia copilului

Parerea mea e ca NARUTO e cel mai prost desene facut vreodata :|, chiar e foarte prost si vrei sa zic si de ce?

Pt ca influenteaza copii, care se uita de pe la 3-4 ani pana pe la 6-7 ani si cand ajung undeva pe la 14-15 ani ii vezi ca se omoara intre ei incercand sa-i imite pe cei din desene. Cele mai bune desene sunt cele gen: Tom si Jerry ( la care voi ramane mereu) si alte desene in care nu sunt prezente personaje cu fete patrate si cu ochii cat orezu ;) si care nu influenteaza mentalitatea si educatia copilului

Ramai la Fetitele Powerpuff si Tom & Jerry.

Simplu , daca nu iti place , nu te uiti.Asta nu e un motiv sa ii jignesti pe alti.

Edited by SkyLine

Ramai la Fetitele Powerpuff si Tom & Jerry.

Simplu , daca nu iti place , nu te uiti.Asta nu e motiv sa jignesti pe alti.

Nu l-am jignit, incearca sa intelegi ideea. Nici fetitele powerpraf nu ma pasioneaza ;) sunt doar porcarii. Alde pokemonzi

Numai incerca sa faci glume.. ca te faci de ras. :)

Ai un covrig =))

Desen*

sau

Sunt cele mai proaste desene facute vreodata :|. chiar sunt cele mai proaste*

Ai un covrig =))

Desen*

sau

Sunt cele mai proaste desene facute vreodata :|. chiar sunt cele mai proaste*

Recunosc, am gresit. oricum in ziua de azi nu mai exista niciunu bun :)

CIus si arivederci