Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

E banned pe forum.

Ma rog. Eu plecai sa-mi beau o cafea, ca sunt tare adormit, apoi ma duc sa invat pentru olimpiada. Azi nu cred ca mai intru nici pe forum.

Edited by Stepf Richter

Neata.

Neata, Robot.

ON : Imi cer scuze , nu stiam ca era vorba de forum , Icst. :-??? Si nu stiu de ce ...

Bafta la olimpiada Icst , sa obtii punctaj mare , sa nu ne faci de ras .;)

Edited by Frank Galliano

E banned pe forum.

Ma rog. Eu plecai sa-mi beau o cafea, ca sunt tare adormit, apoi ma duc sa invat pentru olimpiada. Azi nu cred ca mai intru nici pe forum.

Bafta de acum la olimpiada. Sa raspunzi corect doar la o intrebare!

am terminat si eu scoala pe ziua de azi.. voi ce faceti ?

Eu acum ma pregatest sa plec, adica mai incolo.

Rambo dami +1 ca tiam dat sa fac si eu 20 :))

Edited by A41 Blanco

Sa dea naiba in el de PC ca zici ca e pentium 1 :)) ma chinui sa instalez sunetu si nu merge driveru am luat o gramada si originalu si dupa net si imi da erori al fiecare (diferite toate erorile) nu stiu ce naiba sai mai fac poate il fac pana diseara ca nu merge gta sa fara sunet, poate il fac odata ca ma dispera.

E ciudat ca de fiecare data cand se anunta greva generala in toata tara, noi eram printre singurii din judet care faceam. Nu stiu ce i-a apucat acum.

A venit iepurasu de pasti mai devreme la voi deia. =)) Sau... a intarziat mosu 110.gif si s-a trezit acum cu un cadou frumusel pe de-o parte

Edited by A41 Blanco

am plecat la liceu. salutare !

Bafta mai stau si eu putin si ma car la liceu. Poate ne aduce testele la geografie, sper sa iau un 7-8 ca am dato-n bara rau :|

EDIT: Care va pricepeti la drivere sau altele infine... m o problema cu suntetu uitativa aici http://b-zone.ro/forum/topic/55335-problema-audio-driver/ nu stiu ce sa-i mai fac.

Edited by A41 Blanco