Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salut all. Ce frumos e la ora de TIC :)))

@ empty_mdy, avem o soarta asemanatoare :P

Ce faceti? Cum merge cu wantedu?

Intrebare: Mai e on characterul meu?

Dupa cum am spus, m-am invoit de la ultima ora pe motiv ca ... :-?? nu stiu :))

O sa ne electrizam? :X Permanent si continuu? :X :X :X (Parca ar suna a frecare). :)))

Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fra'.

Empty, nu sunt sigura. :)))

@Numai la frecare iti sta gandu' :">

@Atunci, divort.Nemernico, ma inseli sub ochii mei.

@'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Salut colegutzi, am ajuns acasa. Empty unde ti-ai facut semnatura aia cu FBI empty_mdy? :>

In photoshop sau alt program,mai bine l-ai ruga sa iti dea font-ul din semnaturi,atat iti trebe.In rest nu le-a facut mai nimic,doar a folosit fontu ala destul de frumos.

BAck from Sona

Mda, ma tot chinui sa fac o semnatura gen aia, am destule font-uri dar nu stiu cum pot face layer-u invizibil, adica atunci cand pun scrisu peste negru de ex sa nu se vada albu de la layer

Salut colegutzi, am ajuns acasa. Empty unde ti-ai facut semnatura aia cu FBI empty_mdy? :>

Cereri PS.

In photoshop sau alt program,mai bine l-ai ruga sa iti dea font-ul din semnaturi,atat iti trebe.In rest nu le-a facut mai nimic,doar a folosit fontu ala destul de frumos.

Sa fac eu, singur ? :))

Eu nu stiu nici cum se introduce o poza in PS.

daca nu ma insel a facut cerere de semnatura// si eu il intrebasem o data !

Corect.

Eu stiu,empty poti afla cum se numeste font-ul cu care ti s-a facut ? sau un link de download al sau..Pot sa fac daca vrea cineva dupa ce il am.

Eu stiu,empty poti afla cum se numeste font-ul cu care ti s-a facut ? sau un link de download al sau..Pot sa fac daca vrea cineva dupa ce il am.

Mi l-a facut un DGS ... numai stiu exact care ... ori icstasy, ori r00ket ... desi cred ca r00ket ... si emptY_mdY a scris "de mana" sau ceva de genu' asta ...

Mi l-a facut un DGS ... numai stiu exact care ... ori icstasy, ori r00ket ... desi cred ca r00ket ... si emptY_mdY a scris "de mana" sau ceva de genu' asta ...

Aha sunt faine font-urile.

Merg pana la farmacie.

Nu mai pot de gaaaaattt ...... X(

Eu merg la tv si de la 8:30 am ore de conducere..Vb mai pe seara! pe la 23.