Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Stie sa-mi spuna si mie cineva ce pot sa fac sa nu mai imi apara aceasta eroare la instalarea jocului ?

* http://img.b-zone.ro/images/74006033986062302819.jpg

74006033986062302819.jpg

Incearca alt gta, sau incearca-l pe asta pe alt calculator, poate sa fie de la gta sa-i lipseasca niste fisiere din intsall, daca e de la gta singuru lucru pe care-l poti face e sa cauti altu, n-ai cum sa rezolvi acea problema

Ma bag la un PS. Am luat acum SA Old School e plin de moduri dar poate merge samp ep el ca la original nu-mi merge jocul.

Nu lua gta-u ala, nici nu-ti apare imaginea in joc, strazi invizibile ti se vad doar i-urile, cum b-zone nu mai are i-uri nu se mai vede nimic (asta daca intri pe server fara crash) iar daca nu iti da crash cum inttri pe server.

Edited by Rogue

Nu lua gta-u ala, nici nu-ti apare imaginea in joc, strazi invizibile ti se vad doar i-urile, cum b-zone nu mai are i-uri nu se mai vede nimic (asta daca intri pe server fara crash) iar daca nu iti da crash cum inttri pe server.

Nici nu m-ai conteaza ca nu merge nici un gta imi spune mereu "Video card not instaled" la orice gta pentru ca n-am windowsu instalat.

Incearca alt gta, sau incearca-l pe asta pe alt calculator, poate sa fie de la gta sa-i lipseasca niste fisiere din intsall, daca e de la gta singuru lucru pe care-l poti face e sa cauti altu, n-ai cum sa rezolvi acea problema

Tot timpu foloseam acest gta,nu inteleg de ce nu ar merge acuma.O sa incerc sa-mi iau altu sperand ca asta ii problema,in caz contrar ce pot sa fac?Daca nici alt GTA nu v-a merge?

Edited by Benny

Tot timpu foloseam acest gta,nu inteleg de ce nu ar merge acuma.O sa incerc sa-mi iau altu sperand ca asta ii problema,in caz contrar ce pot sa fac?Daca nici alt GTA nu v-a merge?

Pai nu stiu :-?? poate sa fie de la pc sau windows.

Blanco da-mi id-u tau sa vad care-i treaba, te ajut mai mult asa, am mai avut si eu probleme ;)

da .. ce porcarie,a mers pana cand am reinstalat windows ( acelas windows pe care a functionat inainte ) , acuma nu stiu ce are .. acelas windows , acelas comp , acelas san andreas dar nu merge.

Acuma incerc sa imi downlodez alt SA,sper sa mearga..Daca nu o sa trebuiasca sa imi schimb PC, ca asta si asa este varza.

512 ram

1,2 gz

32 mb placa video

etc..

Pai nu stiu :-?? poate sa fie de la pc sau windows.

Blanco da-mi id-u tau sa vad care-i treaba, te ajut mai mult asa, am mai avut si eu probleme ;)

Ial de la profil...sau: florentin1995@yahoo.com

Cratima. Nu mai da id-uri de messenger aici.

Scuze. Mereu le pun dar am uitat acolo.

Deci Rogue mi-a zis unu' ca e posibil sa fie de la muifa din spate ca sunetu la mine e pe placa de baza. Si cred ca din cauza asta e ca mereu imi spune ca nu gaseste driver-ul. Poate rezolv odata.

Edited by A41 Blanco

Scuze. Mereu le pun dar am uitat acolo.

Deci Rogue mi-a zis unu' ca e posibil sa fie de la muifa din spate ca sunetu la mine e pe placa de baza. Si cred ca din cauza asta e ca mereu imi spune ca nu gaseste driver-ul. Poate rezolv odata.

Nu cred, o data cuiva nu-i mergea sonorul din cauza windows-ului, instala driver-u statea cateva minute ii mergea si dupa ceva timp nu mai merge, dupa restart era ca nou

Am nevoie de tine pe mess, sa vorbim ceva sa vad ce are, asa nu am cu ce sa te ajut