Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Membri celor doua diviziuni:

MI-6: BlueAngel, Pypp, R.Rambo, Blanco, emptY_mdY, Dark__Hunter, costynhO, Benny, Atyss, Daanut.

Delta Force: Punker, Kobra, Benq, MrUnivel, Kensei, Toreno, kNNr, SeaL, Seba97, Liviu.Iulian.

MI-6: BlueAngel, Pypp, R.Rambo, Blanco, emptY_mdY, Dark__Hunter, costynhO, Benny, Atyss, Daanut.

Delta Force: Punker, Kobra, Benq, MrUnivel, Kensei, Toreno, kNNr, SeaL, Seba97, Liviu.Iulian.

Ce nume ai in joc?:))

Buna ziua.

M-am intors si eu de afara.

Ce insista baietasul ala la ''raporteaza'' cu amenintari nefondate.

Nu suport tipul asta de copii.

Rpg-Down !

Sunt in MI-6 ! :X

Relativ bine. ;)

Edited by Frank Galliano

Ramane de hotarat antrenamentele care presupun ca vor fii 3 pe saptamana din care 1 cu intregul colectiv FBI , iar celelalte 2 pe echipe

Am vorbit cu Robotelul din FBI (banuiesc ca il stiti) si ma ocup eu de antrenament.. Acum trebe' sa stabilim cand vom face antrenamentele (eu, tu si allkohol care-i plecat dupa gagici) :))

Am vorbit cu Robotelul din FBI (banuiesc ca il stiti) si ma ocup eu de antrenament.. Acum trebe' sa stabilim cand vom face antrenamentele (eu, tu si allkohol care-i plecat dupa gagici) :))

lasa-mi pm cu idul de messenger, sper ca ai :))

Stiam asta.

Pai sa facem o conferinta, skype/mess sa vorbim....

Are numele seal GOdzilla

Ramane de hotarat antrenamentele care presupun ca vor fii 3 pe saptamana din care 1 cu intregul colectiv FBI , iar celelalte 2 pe echipe

Exact. Cel cu intreg colectivul va fi organizat de Piticul (stabiliti voi cand). Cele la care participa doar diviziunile sunt organizate de comandanti.

*Pitic, nu fi rau. Si totusi, renuntati la "k" in loc de "ok" / "ca" / "c".

Am trecut mai departe la sah. SkyLine, ne vedem.

Exact. Cel cu intreg colectivul va fi organizat de Piticul (stabiliti voi cand). Cele la care participa doar diviziunile sunt organizate de comandanti.

*Pitic, nu fi rau. Si totusi, renuntati la "k" in loc de "ok" / "ca" / "c".

Am trecut mai departe la sah. SkyLine, ne vedem.

Ma refeream la dedicata =))