Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Neatza.

Vezi sa nu te arzi :))

Nu m'am ars.

A fost bine rauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, adormisem in cada ;x

As vrea si eu sa plec :))) da am lucrare.

Medey-ule daca nici asta nu-ti place te bat pana-ti place :))=))

GLumeam, fac acum una cu golf de ala de care ziceai tu

Golf V GTI.

Am plecat si eu la scoala. Bafta

MedeY check la cereri :). CIules

Am plecat si eu la scoala. Bafta

MedeY check la cereri :). CIules

Acum ma uit.

Mersi :*:*

Bafta la scoala.

Avatar nou, dar mai caut nu-mi place prea mult.

Daca vrei iti fac eu unu fain,doar sa-mi zici cam cu ce si cum ai vrea sa fie.

Nu multumesc imi place sa mi le fac eu. :D

OK,cum vrei tu .

Salutare.

Salutare!

@Eu am ceva de scris,revin mai incolo.

Uraaaaaa am batut-o pe Annaaa!!!

3-1 :X:* :* :*

Anna scoate-ti aia cu Pool Online Winner pentru ca eu o sa fiu onorat sa o port :))) (Glumesc.)

Ha ha.

Bunaaaaaaaaaa. Am reveniiiiiiiit. Va fost dor de mine? :D

Inapoi de la spital. Vroiam sa ma interneze nebunii :)). Era sa-mi faca fisa de internare fara sa stiu, noroc ca i-am spus :)) si apoi mi-au luat aia 4 tuburi de sange si cand m-am ridicat am cazut jos langa doctor =)) cel putin am scapat de internare. Mi-e frica de spitalele astea din Buzau.

Edited by A41 Blanco

Inapoi de la spital. Vroiam sa ma interneze nebunii :)). Era sa-mi faca fisa de internare fara sa stiu, noroc ca i-am spus :)) si apoi mi-au luat aia 4 tuburi de sange si cand m-am ridicat am cazut jos langa doctor =)) cel putin am scapat de internare. Mi-e frica de spitalele astea din Buzau.

Dar de ce ai mers la spital...Mai ales care e motivul pt. care ti-au luat aia 4 tuburi de sange?:))

Dar de ce ai mers la spital...Mai ales care e motivul pt. care ti-au luat aia 4 tuburi de sange?:))

Pai de vineri stau acasa si ma vait mi-a dat doctorul de famile un tratament dar fara efect si acum mi-a dat o trimitere, si aia vroia sama interneze sa-mi faca analizele acolo. Si nici eu nu stiu de ce mi-au luiat atat cred ca le era putin mai sete. :)) Oricum ma bucur ca nu m-au internat ca la ce spitale sunt in orasul asta muiream acolo.

Pai de vineri stau acasa si ma vait mi-a dat doctorul de famile un tratament dar fara efect si acum mi-a dat o trimitere, si aia vroia sama interneze sa-mi faca analizele acolo. Si nici eu nu stiu de ce mi-au luiat atat cred ca le era putin mai sete. :)) Oricum ma bucur ca nu m-au internat ca la ce spitale sunt in orasul asta muiream acolo.

Pai daca zici ca ti-au luat sange ca le era sete...Te cred ca ti-era frica sa te interneze...La ce doctori vampiri ai p-acolo :))

Ce-ai patit? :-?