Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@Rogue, e a doua oara cand te avertizez. Cu putin noroc, vei primi warn.

CAnd m-ai mai avertizat? :O:O

Pai cam faci posturi aiurea. Daca zice ca rea fara text, nu trebuie sa-l mai reintrebi. Faci doar ce el cere. Ai grija, se zice ca vreau o sectiune frumoasa, fara spammeri.

Pai cam faci posturi aiurea. Daca zice ca rea fara text, nu trebuie sa-l mai reintrebi. Faci doar ce el cere. Ai grija, se zice ca vreau o sectiune frumoasa, fara spammeri.

Pai daca el pune la text - de unde sa stiu ca nu vrea o linie pe poza aia? sa scrie fara text :| ce vina am eu ca el nu ofera toate detaliile + ca nu am facut posturi aiurea la cereri ;) + ca am voie sa-l intreb daca nu inteleg ceva :| sa clarific cu omu nu, nu sa ma chinui si dupa sa zica ca nu stiu ce. Repet la cererile pt photoshop n-am facut nici un post aiurea, doar cu creatiile

Am avut antrenament prezenti cine? 3 oameni .. eu , daanut si allkohol

si ia uite cat e lista :

MI-6: BlueAngel, Pypp, R.Rambo, Blanco, emptY_mdY, costynhO, Benny, Atyss, Daanut.

Eu zic sa se faca un topic de invoire de la antrenamente,si cine nu posteaza sa fie sanctionat.

Am avut antrenament prezenti cine? 3 oameni .. eu , daanut si allkohol

si ia uite cat e lista :

Eu zic sa se faca un topic de invoire de la antrenamente,si cine nu posteaza sa fie sanctionat.

Stiu ca-s si eu pe acolo, dar imi face figuri gta-u :@ stau 5 minute, crash si asta de ceva timp, cand merge cand nu :@ :@. Imi pare rau ca n-am ajuns :(. Ma tot chinui de ceva timp sa rezolv cu sa-mp-u.

Stiu ca-s si eu pe acolo, dar imi face figuri gta-u :@ stau 5 minute, crash si asta de ceva timp, cand merge cand nu :@ :@. Imi pare rau ca n-am ajuns :(. Ma tot chinui de ceva timp sa rezolv cu sa-mp-u.

Reinstaleaza GTA San Andreeas si SA:MP inclusiv,daca la fel reinstaleaza windows si in cel mai rau caz incearca un cd de windows diferit.

Reinstaleaza GTA San Andreeas si SA:MP inclusiv,daca la fel reinstaleaza windows si in cel mai rau caz incearca un cd de windows diferit.

SAMP si GTA instalate de peste 10 ori, WIndows minim 2 ori ;). Nu-mi permit sa pierd toate progamele pana nu gasesc o solutie mai buna :)

SAMP si GTA instalate de peste 10 ori, WIndows minim 2 ori ;). Nu-mi permit sa pierd toate progamele pana nu gasesc o solutie mai buna :)

At ia-ti un pc nou si fa un transfer de date si nu pierzi nimic.

At ia-ti un pc nou si fa un transfer de date si nu pierzi nimic.

n-am bani nici de trotineta :)):)). Deocamdata nu-mi permit si nu vreau sa-l schimb, mai ales ca face figuri doar un joc. ma mai chinui sa-l repar. vad eu ce fac.

Buna seara!

Ce faceti?

In sfarsit ,am facut rost de modem pentru laptop :-> !

Ce mai ziceti?

Hai ca ne vedem in-game!

Am o pofta nedescrisa de samp ! :X

Salut,bine ai venit!

n-am bani nici de trotineta :)):)). Deocamdata nu-mi permit si nu vreau sa-l schimb, mai ales ca face figuri doar un joc. ma mai chinui sa-l repar. vad eu ce fac.

Vezi tu,te descurci esti baietas mare!

Salut,bine ai venit!

Vezi tu,te descurci esti baietas mare!

Da. Stiu ca era candva un pc miria in Altex, costa vreo 15mil si stiu pe cineva care si-a luat si merge super, dar nu mai se gasesc de alea in altex si n-am mai gasit... plus ca e desktop iar eu vreau laptop pt ca mai am anu asta si dupa la liceu si n-am ce face cu desktop-ul, mai ales ca o sa ma las de joace :). Mai stau pootin si ma pun sa invat ca am de invatat Miorita.

Pe-un picior de plai

Pe-o gura de rai

Se cobor la vale

Trei turme de miei

CU trei ciobanei :)