Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Buna seara! Apuca-te si citeste din legislatie ! =)) Ca sa nu ai probleme la examen...

Si eu ma tavalesc de ras la asa o replica. I-am promis amicului emptY ca nu-i mai zic nimic, deci trebuie sa ma iau de altcineva.

Eu trebuie sa plec, pa.

P@.

M'a enervat una, m'a enervat si dobitoaca aia de diriga azi, m'am certat cu niste dobitoci la sala ...

La "Cereri PS" nu raspunde nimeni ...

Sunt designeri si nu fac nimic.

Nu vreau sa dau viata unui nou subiect respectiv unei dispute pe aici.

Dar si eu am spus acelasi lucru despre designeri, la un moment dat.

Am asteptat 1 saptamana si pana la urma am cerut TC.

Totusi nu este numai Stepf designer, mai sunt inca 4-5 designeri si vad ca nu fac nimic.

Lenea e regina in tara lor.

Sau , duc lipsa de imaginatie.

Si eu ma tavalesc de ras la asa o replica. I-am promis amicului emptY ca nu-i mai zic nimic, deci trebuie sa ma iau de altcineva.

Da cui se adresa replica aia cu legislatie? [nu o gasesc]

Altceva n-ai de facut?

P@.Nu vreau sa dau viata unui nou subiect respectiv unei dispute pe aici.Dar si eu am spus acelasi lucru despre designeri, la un moment dat.Am asteptat 1 saptamana si pana la urma am cerut TC.Totusi nu este numai Stepf designer, mai sunt inca 4-5 designeri si vad ca nu fac nimic.Lenea e regina in tara lor.Sau , duc lipsa de imaginatie.

In primul rand, sunt multe cereri nu se pot ocupa de toate, iar intai se ocupa de cele mai usoare, de ex daca unu cere o semnatura care se executa mai greu si unu cere doar un logo, normal ca prima data face logo-ul. Nu conteaza cati sunt se ocupa si de altceva + au alte chestii pe care trebuie sa le faca deoarece au un title de Designer

Era pt tine

Buna asta.

Altceva n-ai de facut?

In primul rand, sunt multe cereri nu se pot ocupa de toate, iar intai se ocupa de cele mai usoare, de ex daca unu cere o semnatura care se executa mai greu si unu cere doar un logo, normal ca prima data face logo-ul. Nu conteaza cati sunt se ocupa si de altceva + au alte chestii pe care trebuie sa le faca deoarece au un title de Designer

@Se pare ca nu.

@Si chiar daca sunt multe cereri, asta nu inseamna ca doar unii designeri trebuie sa se ocupe.

Buna asta.

@Se pare ca nu.

@Si chiar daca sunt multe cereri, asta nu inseamna ca doar unii designeri trebuie sa se ocupe.

Asteapta si tu. Iti zic ca nu e asa usor ;) si stiu chiar daca nu sunt mare disegner d-ala :))

Eu ma culc. Noapte buna succes la scoala maine

Edited by Rogue

Au si ei o viata personala,doar de sig-ul tau le e aminte :|.

Asteapta si tu. Iti zic ca nu e asa usor ;) si stiu chiar daca nu sunt mare disegner d-ala :))

Eu ma culc. Noapte buna succes la scoala maine

N'ati inteles.

Alta idee voiam sa subliniez.

Topic closed.

Te iei de mine?

Tie.

Altceva n-ai de facut?

Sincer , NU!

Odata ce obtii functia de designer , trebuie sa iti asumi si o responsabilitate.Totodata , se considerca ca ai destula experienta in PS.

Urmaream discutiile de cand am intrat pentru prima oara in FBI. Wow, ce vremuri. Am (re)vazut si eu ce colegi aveam pe-atunci.

Noapte buna!

Nostalgic.

As mai vrea vremurile din vara anului trecut.