Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salutare. Pare rau de inactivitatea din ultimele doua zile.

As fi interesat daca aveti cumva cunostinte de PHP , MYSQL. Vreau sa fac un forum, nu de acela facut in 5 minute, ceva pe termen lung, numai ca m-am izbit de imensa problema, nu stiu absolut, dar absolut nimic despre acest subiect. acuma am terminat de downloadat documentatiile maine ma voi apuca sa vad despre ce este vorba. Am inteles de la un prieten ca fostul agent ef bi ai SMITH avea un forum. daca stiti cum as putea lua legatura cu el, sau daca aveti voi vreo cunostinta si aveti buna-vointa de a imi impartasi si mie cateva secrete de inceput, v-as fi recunoscator. Multumesc !

Salutare. Pare rau de inactivitatea din ultimele doua zile.

As fi interesat daca aveti cumva cunostinte de PHP , MYSQL. Vreau sa fac un forum, nu de acela facut in 5 minute, ceva pe termen lung, numai ca m-am izbit de imensa problema, nu stiu absolut, dar absolut nimic despre acest subiect. acuma am terminat de downloadat documentatiile maine ma voi apuca sa vad despre ce este vorba. Am inteles de la un prieten ca fostul agent ef bi ai SMITH avea un forum. daca stiti cum as putea lua legatura cu el, sau daca aveti voi vreo cunostinta si aveti buna-vointa de a imi impartasi si mie cateva secrete de inceput, v-as fi recunoscator. Multumesc !

alexker95 - Smith's ID.

Refaceti testul, 18 raspunsuri corecte ....

Eu am avut 17 raspunsuri corecte.

Deja , au devenit un sport national =)) aceste chestionare :)) .

Incercati , cat mai multi dintre voi sa le faceti,sa vedem cat obtineti.

Am citit putin si la romana.

Mai invat maine dimii fiindca maine dau test la romana :X .

Noapte buna!

Edited by Frank Galliano

As fi interesat daca aveti cumva cunostinte de PHP , MYSQL. Vreau sa fac un forum, nu de acela facut in minute,ceva pe termen lung, numai ca m-am izbit de imensa problema, nu stiu absolut, dar absolut nimic despre acest subiect. acuma am terminat de downloadat documentatiile maine ma voi apuca sa vad despre ce este vorba. Am inteles de la un prieten ca fostul agent ef bi ai SMITH avea un forum. daca stiti cum as putea lua legatura cu el, sau daca aveti voi vreo cunostinta si aveti buna-vointa de a imi impartasi si mie cateva secrete de inceput, v-as fi recunoscator. Multumesc !

Baaaaaaah allkoale, lasa forumu' :)).

Ocupate de mi-6. X_X

Edit: Vaiii pagina noua.

Edited by Brooklyn Brown

Refaceti testul, 21 raspunsuri corecte. 8-|

Mai luat fr@er3 !

Eu am avut 17 raspunsuri corecte.

Am citit putin si la romana.

Mai invat maine dimii fiindca maine dau test la romana :X .

Noapte buna!

Te'am luat fr@e3r3 !

Noapte buna.

@Mai stau putin si ies si eu.