Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineataa.

Astazi cand m-am trezit nu mi-a venit sa cred, blog-ul a inceput sa primeasca din ce in ce mai multe vizite :X.

Neata.

Felicitari, dar te ajuta cu ceva..? Adica castigi ceva?

Neata.

Felicitari, dar te ajuta cu ceva..? Adica castigi ceva?

Ofer informatii poporului si asta ma ajuta. Cand o sa am mai multi vizitatori probabil o sa pun o reclama undeva si o sa iau 0.30$ pe fiecare vizitator.

Cati online users ai avut maxim? Si cate hits ai?

La mine se inregistreaza vizitatorii unici si vizualizariel. Intr-o ora am avut 60 de vizitatori.

Am facut o categorie mai speciala, pot sa spun ca iti e predestinata, TABU.

Edited by Hogan

Salutare,am venit de la fotbal fac un dus si vorbim in Game..

Edited by STD FloriNNNel

La mine se inregistreaza vizitatorii unici si vizualizariel. Intr-o ora am avut 60 de vizitatori.

Am facut o categorie mai speciala, pot sa spun ca iti e predestinata, TABU.

Mare nab esti ba... ai luat ban... :|

Fiti-ar /q-u' de ras sa-ti fie...

Bafta... Mai vorbim.

Ma bag si eu la TV.

Vorbim maine.

Noapte buna.

Mare nab esti ba... ai luat ban... :|

Fiti-ar /q-u' de ras sa-ti fie...

Bafta... Mai vorbim.

Ma bag si eu la TV.

Vorbim maine.

Noapte buna.

Nu conteaza, am dat /q din alte motive, nicidecum ca mi-a furat masina. Oricum am vazut ca cei ce au imigrat acum sunt urmasii lui PadVlad1993. In concluzie era mai bine cu 400 de playeri buni decat cu inca 200 mai putin buni.

Nu conteaza, am dat /q din alte motive, nicidecum ca mi-a furat masina. Oricum am vazut ca cei ce au imigrat acum sunt urmasii lui PadVlad1993. In concluzie era mai bine cu 400 de playeri buni decat cu inca 200 mai putin buni.

Sincer sa fiu, nici mie nu imi este usor sa va banez in general, mai ales cand va cunosc. Dar, din pacate asta este pretul pe care trebuie sa-l platesc pentru corectitudine.

Existau cateva alternative.. Chiar daca trebuia sa pleci undeva din cauza unei urgente, puteai lasa PC-ul / Sa-mp-ul deschis pentru 20 de minute (sau eventual, minimize). Exista si metode de a temporiza Shut Down-ul, si nu iau foarte mult timp. Sau macar.. puteai sa-l suni pe baiatul care ti-a furat masina si sa-i spui ca ai o urgenta si trebuie sa iesi. Dar stii cat de absurd este cand aceste urgente care te silesc sa inchizi Sa-Mp-ul, apar fix dupa ce iti este furata masina?

Eu nu sunt un eretic in ceea ce priveste coincidentele, dar uneori acestea nu pot fi demonstrate si nu am de ales.

Imi pare rau!

Si imi cer scuze vizavi de Mag1[c] pentru post-ul acesta. Stiu ca nu este topic-ul factiunii mele.

Intrebare: Scrie undeva ca nu trebuie sa duc la heal detinutii cu hp peste 50%??? Poate am ratat eu regula, iar daca e asa imi cer scuze!!!

Nu cred.

*Salut, am fost plecat toata ziua, scuze de inactivitate :*

**Imi cer scuze ca n-am postat nici raportul, aseara am vrut, dar imi cadeau ochii din cap si m-am culcat, iar azi, cum am spus, am fost plecat. Il mai pot posta / trimite prin PM cuiva? Am in jur de 40 de puncte.

Intrebare: Scrie undeva ca nu trebuie sa duc la heal detinutii cu hp peste 50%??? Poate am ratat eu regula, iar daca e asa imi cer scuze!!!

Nu este o regula scrisa, insa este adevarata

Nu cred.

*Salut, am fost plecat toata ziua, scuze de inactivitate :*

**Imi cer scuze ca n-am postat nici raportul, aseara am vrut, dar imi cadeau ochii din cap si m-am culcat, iar azi, cum am spus, am fost plecat. Il mai pot posta / trimite prin PM cuiva? Am in jur de 40 de puncte.

Tu oricum esti scutit de la raport, il faci doar daca vrei

Neata baieți

Neata

Edited by STD FloriNNNel