SnoozE Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Am reveniiiiiiit fratiiiii mei <3 WELCOME celor noi <3 Hai sa le rupem fassuuu' wanteziilor )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex S Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Am reveniiiiiiit fratiiiii mei <3 WELCOME celor noi <3 Hai sa le rupem fassuuu' wanteziilor )) Bine ai revenit iubirea mea Eu am plecat in oras, ne auzim diseara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoozE Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Bine ai revenit iubirea mea Eu am plecat in oras, ne auzim diseara. Distractie placuta iubita mea <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultras Rapid Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 De ce ai ramas fara ea, ce-ai facut ? Inactivitatee... nu ii vede pe aia care nu au mai postat de 2 luni , si ma vede pe mine care am postat o data la cateva sapt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Only0ne Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Topic closed o perioada! V-am spus sa discutati ce tine de joc, nu: Buna ziua/seara, Ce faceti, etc... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM James StPatrick Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Salutare , ultimu post din aeroport, i'm comming home. Direct pe Robbery ma pun , welcome celor noi , sper sa aveți o sedere placuta in departamentul nostru iubit . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius aka xsyzR Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Salut, eu sunt noul vostru coleg, [69]danone, de pe data 21.07.2013 o sa postez pe Daniel fksd, pentru ca am suspend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM James StPatrick Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Esti in clanul 69? Te sfatuiesc sa iesi de acolo. Oficial m-am urcat in avion. Imi doresc un zbor plăcut . Ba viberrrr , lasa dm aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNaKs ToV Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Iar topic on, mare greşeală , peste 2 zile iar e OFF. Bun venit celor noi şi câteva sfaturi: Faceţi întotdeauna poze pentru a avea dovadă pe acest server, şi nu numai, sunt foarte mulţi post-hunteri şi folosiţi întotdeauna [/timestamp] că nu vă strică. Zbor plăcut Wazzzup, adu-ne şi nouă un suvenir . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bynuMMM Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Salut, eu sunt noul vostru coleg, [69]danone, de pe data 21.07.2013 o sa postez pe Daniel fksd, pentru ca am suspend. Bine ai venit! Oficial m-am urcat in avion. Imi doresc un zbor plăcut . Ba viberrrr , lasa dm aiurea. Zbor placut si ca sa fie si mai placut, comanda alune dalea Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNaKs ToV Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Mamă nu a mai fost de mult jailu' aşa plin cu paznici . Esti in clanul 69? Te sfatuiesc sa iesi de acolo. Oficial m-am urcat in avion. Imi doresc un zbor plăcut . Ba viberrrr , lasa dm aiurea. Mă WaZzZup, să o laşi uşor cu sexu' în avion că nu e bine, în filme asta se termina cam prost . Sfat: PROTEJEAZĂ-TE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabiX Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 (edited) Salutare, sunt si eu nou pe aici, welcome si celorlalti. Plin de post-hunteri de la un timp.. Edited July 18, 2013 by kabiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin1994 ToV Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Salutare, de astazi sunt noul vostru coleg. Sper ca ne vom intelege foarte bine. Ma pregatesc sa plec pe afara acum, asa ca ne auzim diseara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius aka xsyzR Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Salut baieti ce faceti?Catalin1994 schimbati member title e naspa ala dat de forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Salutari ce faceti? welcome celor noi, eu am facut un dus si intru in game la raport ne auzim acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rozay Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Asa,deci cum a zis si Only evitati posturile gen "salut am plecat afara","merg sa fac un dus" etc, De ce? Pentru ca sincer nu cred ca ii pasa nimanuii ce faceti voi , daca faceti ceva important gen impuscati pe cineva sau doborati un record ,sau ceva notabil atunci da,puteti posta , ca sa ne dam si noi cu parerea.In rest daca doriti sa facem posturi cu alte lucruri si pareri sau alceva nelegat de samp,incercati sa le faceti cat mai complex,nu doar 3 cuvinte si atat. WELCOME CELOR NOI!!!! SI ATENTIE!! 1) Sa aveti intotdeauna timestamp la jail! 2)Punish sub 50 nu intra la raport,sunt permise doar punish-urile 300,250,200,150,100,50. 3)Vineri seara avem antrenament aerian la ora 20:00, duminica avem antrenament la ora 15:00. 4)Sedinta se tine odata la doua saptamani,duminica la ora 14:00. 5)Pentru orice lucru(punish,arrest, etc) sa aveti dovezi! ,daca nu sunteti sigur ca nu aveti dovezi,nu mai dati punish, sau kill etc, ca riscati ca respectivul sa va faca post si dupa mai stati 2 saptamani la jail ca rank1. 6)Rank 1 sub nicio forma nu mergeti pe teren dupa suspectii cu wanted. 7)FARA DM AIUREA!! 9)Si alte lucruri de care nu imi aduc aminte,dar daca imi amintesc va anunt! 10)Ha ha am sarit peste punctul 8). 11) Acum te-ai uitat la punctul 8 si ai zambit.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM James StPatrick Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Asa,deci cum a zis si Only evitati posturile gen "salut am plecat afara","merg sa fac un dus" etc, De ce? Pentru ca sincer nu cred ca ii pasa nimanuii ce faceti voi , daca faceti ceva important gen impuscati pe cineva sau doborati un record ,sau ceva notabil atunci da,puteti posta , ca sa ne dam si noi cu parerea.In rest daca doriti sa facem posturi cu alte lucruri si pareri sau alceva nelegat de samp,incercati sa le faceti cat mai complex,nu doar 3 cuvinte si atat. WELCOME CELOR NOI!!!! SI ATENTIE!! 1) Sa aveti intotdeauna timestamp la jail! 2)Punish sub 50 nu intra la raport,sunt permise doar punish-urile 300,250,200,150,100,50. 3)Vineri seara avem antrenament aerian la ora 20:00, duminica avem antrenament la ora 15:00. 4)Sedinta se tine odata la doua saptamani,duminica la ora 14:00. 5)Pentru orice lucru(punish,arrest, etc) sa aveti dovezi! ,daca nu sunteti sigur ca nu aveti dovezi,nu mai dati punish, sau kill etc, ca riscati ca respectivul sa va faca post si dupa mai stati 2 saptamani la jail ca rank1. 6)Rank 1 sub nicio forma nu mergeti pe teren dupa suspectii cu wanted. 7)FARA DM AIUREA!! 9)Si alte lucruri de care nu imi aduc aminte,dar daca imi amintesc va anunt! 10)Ha ha am sarit peste punctul 8). 11) Acum te-ai uitat la punctul 8 si ai zambit.! Pleaca baaa. Oficial am ajuns acasa. Am plecat dupa robbery , care doreste sa aiba placerea sa vina cu un captain la robbery ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sNaKs ToV Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Salut băieţi, avatar nou, ce părere aveţi? (By Matteo.) Pleaca baaa. Oficial am ajuns acasa. Am plecat dupa robbery , care doreste sa aiba placerea sa vina cu un captain la robbery ? Welcome back . Asa,deci cum a zis si Only evitati posturile gen "salut am plecat afara","merg sa fac un dus" etc, De ce? Pentru ca sincer nu cred ca ii pasa nimanuii ce faceti voi , daca faceti ceva important gen impuscati pe cineva sau doborati un record ,sau ceva notabil atunci da,puteti posta , ca sa ne dam si noi cu parerea.In rest daca doriti sa facem posturi cu alte lucruri si pareri sau alceva nelegat de samp,incercati sa le faceti cat mai complex,nu doar 3 cuvinte si atat. WELCOME CELOR NOI!!!! SI ATENTIE!! 1) Sa aveti intotdeauna timestamp la jail! 2)Punish sub 50 nu intra la raport,sunt permise doar punish-urile 300,250,200,150,100,50. 3)Vineri seara avem antrenament aerian la ora 20:00, duminica avem antrenament la ora 15:00. 4)Sedinta se tine odata la doua saptamani,duminica la ora 14:00. 5)Pentru orice lucru(punish,arrest, etc) sa aveti dovezi! ,daca nu sunteti sigur ca nu aveti dovezi,nu mai dati punish, sau kill etc, ca riscati ca respectivul sa va faca post si dupa mai stati 2 saptamani la jail ca rank1. 6)Rank 1 sub nicio forma nu mergeti pe teren dupa suspectii cu wanted. 7)FARA DM AIUREA!! 9)Si alte lucruri de care nu imi aduc aminte,dar daca imi amintesc va anunt! 10)Ha ha am sarit peste punctul 8). 11) Acum te-ai uitat la punctul 8 si ai zambit.! Sper să înţeleagă toţi "noi-intraţii" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colonellu Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Pleaca baaa. Oficial am ajuns acasa. Am plecat dupa robbery , care doreste sa aiba placerea sa vina cu un captain la robbery ? Welcome home ! Mă ofer eu voluntar dle Căpitan . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM James StPatrick Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Salut băieţi, avatar nou, ce părere aveţi? (By Matteo.) Welcome back . Sper să înţeleagă toţi "noi-intraţii" . Merci merci. Welcome home ! Mă ofer eu voluntar dle Căpitan . S-a terminat Domn Capitan , ma bag la dota. Nici nu mai stiu sa trag. A luat adytzu leader hitman , era si cazu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Salutari ce faceti? hai ca ne auzim in game intru acum si eu sa incerc sa vand trabantu ala.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius aka xsyzR Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Salut, OnlyOne, sper sa ma ierti pentru ca nu am stiut ca trebuie sa fac dovezi la punish, acuma de la postul acela am facut 100 de dovezi si sunt mandru, sper sa ma ierti, mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reppiD xD Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Salut, am mai dat si eu pe aici, welcome celor noi, Danone, un sfat, nu ai dovada nu actiona Ce mai ziceti ? Maine antrenament Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colonellu Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Welcome celor noi !. Mâine zi grea, am sală până tărziu şi sper să nu întărzii prea mult la antrenament . Am plecat să mă culc , noapte bună frumoşilor Melinte vă Link to comment Share on other sites More sharing options...
AraGAZ ZEW Posted July 18, 2013 Share Posted July 18, 2013 Buna seara baieti! Am venit si eu de la meci si sunt ragusit. Intru si eu imediat in joc. http://www.youtube.com/watch?v=SK4Sf9kvAnU ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts