Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Și eu care credeam că sunt singurul care suferă de sindromul Honey =))))))

Ba? Am ceva sa iti spun.

@Ervin27, ai +1. =)) Stii tu de ce. =))

@Peiu S4F, macar cu atat sa va raman in memorie, in istoria NG-ului. =))

Ba, deci fi atent. Fa o carte si scrie in ea TOATE reclamatiile pe care le-ai primit si ai scris romane la ele. Iar la sfarsit pune "Check VeveX's signature"

Edited by VeveX ZEW

La una dintre ultimele reclamatii, ii spun Generalului, pe Skype, sa o verifice si sa-si spuna replica, "Yenoh nu primeste nimic". Prima lui reactie, cu o voce disperata... "Iar ai scris romane?" =)) =)) =))

, mai astept sa se mai adune. Nu-s decat 30, iar de o perioada de timp nimeni nu mai face nimic. Nici macar aseara n-am reusit... Era unu' ce m-a luat tare, in prima faza, dupa care si-a cerut scuze, motivand ca "eram nervos, tu oricum nu gresesti", si culminand, dupa vreo ora, ca-s "a dracu de rau". =))

@Peiu S4F, inca nu plec, sau nah, eu nu vreau deocamdata sa va parasesc. Dar cine stie ce-mi rezerva viitorul?! :))

@, Nu prea mai ai tu reclamații dar în schimb încep eu să primesc :))), ți-am spus că îți țin locul bine :))), mai ales că am început să dau detalii ca tine :)) ! Dar ăla de aseară chiar m-a enervat spune el în reclmație că a ieșit de la event să ia heal, când eu îl alergam de pe la Paintball !

@, Nici mult nu mai are =)) !

Edited by Peiu S4F

@Peiu S4F, mai sunt inca unii naivi ce spera sa nu avem dovezi. Dar pana mea, dupa ce esti de 7 luni in NG, cum sa te impiedici in chestii asa marunte?! Multi au priceput ca daca dam un wanted sau un kill sigur avem un motiv foarte bun, dar nah, pana vor pricepe toti mai este. Eu ma amuz, oricum, cu cei care tot incearca.

PS. Voi observati ca, dintre toate Departamentele, suntem singurii ocoliti de renumitii post hunteri?! Faceti niste comparatii cu ce-i la PD-uri sau FBI. Asta spune cam tot despre noi si profesionalismul nostru.

EDIT. , n-am acuma rabdare sa vad ce-ai postat tu acolo. Ma voi uita maine la clipurile alea.

Edited by South Yenoh

Haideti ba afk-istilor pe server ca si-a revenit. Inca 7 posturi si am 1000 :X

P.S: New server update

Edited by VeveX ZEW

@@Ervin27, daca esti dragut si doresti sa discutam maine la sedinta ca seara dupa ora 00:00 sa putem lua oricare alt job legal inafara de lawyer, sau ma rog, sa facem si noi skill la farmer/trucker :D Si dimineata de la ora 09:00 de exemplu cand intram sa ne luam iar detectiv. Seara de pe la ora 00:00 se goleste wanted listu si ne plictisim, aseara ajunsesem sa merg dupa W1, cred ca am carne in frigider de la FBI/PD pana la anu pe vremea asta. Ar fii mai distractiv :o3 Cum vrei, nu-mi da in cap.

Voi observati ca, dintre toate Departamentele, suntem singurii ocoliti de renumitii post hunteri?! Faceti niste comparatii cu ce-i la PD-uri sau FBI. Asta spune cam tot despre noi si profesionalismul nostru.

Eu am plecat să bagabonțesc e sâmbătă seara v-am pupat !! :* :*

@@Ervin27, daca esti dragut si doresti sa discutam maine la sedinta ca seara dupa ora 00:00 sa putem lua oricare alt job legal inafara de lawyer, sau ma rog, sa facem si noi skill la farmer/trucker :D Si dimineata de la ora 09:00 de exemplu cand intram sa ne luam iar detectiv. Seara de pe la ora 00:00 se goleste wanted listu si ne plictisim, aseara ajunsesem sa merg dupa W1, cred ca am carne in frigider de la FBI/PD pana la anu pe vremea asta. Ar fii mai distractiv :o3 Cum vrei, nu-mi da in cap.

Erow cred ca ar fii de acord cu asta. Da convingel pe cotet.

Legat de sedinta o va tine silence (again), ma duc cica sa ma arda soarele si sa pun iar iaurt.

Generale, incepe sa-ti placa iaurtul?! =))

@Peiu S4F, mai sunt inca unii naivi ce spera sa nu avem dovezi. Dar pana mea, dupa ce esti de 7 luni in NG, cum sa te impiedici in chestii asa marunte?! Multi au priceput ca daca dam un wanted sau un kill sigur avem un motiv foarte bun, dar nah, pana vor pricepe toti mai este. Eu ma amuz, oricum, cu cei care tot incearca.

PS. Voi observati ca, dintre toate Departamentele, suntem singurii ocoliti de renumitii post hunteri?! Faceti niste comparatii cu ce-i la PD-uri sau FBI. Asta spune cam tot despre noi si profesionalismul nostru.

Sa stii ca ai mare dreptate, Honey :)>- . Eu in 2 luni si ceva cat am in NG am avut DOAR UN SINGUR POST si acela un post banal, in care nu aveam nici-o vina :-J

Hai că eu vă las, e posibil să vin mâine la şedinţă, dar am făcut cererea preventiv.Văd că a băgat un sistem de curse, în noaptea asta să faceţi noapte albă ! Hai noapte bună !