Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baieti, rapoartele le faceti ca si pana acuma, cu SS pentru fiecare actiune a voastra, ignorand update-ul si ce se vorbeste pe /r, /d sau pe forum. Sistemul este in teste, iar aseara, alaturi de Arturo si AlexCyo, i-am testat toate minusurile, bug-urile. Cel putin pentru NG sunt foarte multe probleme cu acest sistem automat, de aceea el nu trebuie luat in calcul de voi.

Asa ca, repet...

RAPOARTELE LE FACETI CA SI PANA ACUMA,

CU SS-URI FACUTE DE VOI

SI POSTATE PE FORUM,

PANA CE CONDUCEREA VA ANUNTA ALTCEVA!

THE RAPORTS WILL BE MADE AS BEFORE,

WITH SS's POSTED ON FORUM,

TILL THE LEADERSHIP TOLD YOU OTHERWISE.

Edited by yenoH

Oricum asa e si normal sa facem,pana primim unda verde ca sistemul functioneaza corect,dar in opinia mea,pauzele la jail daca nu sunt contorizate ar trebui scoase si sa fie un numar mai mare de puncte ce trebuie facut minim pentru raport (deoarece se primeste si pentru wanted) Un fel de trade. Consider ca ,din moment ce serverul contorizeaza,nimic nu se va pierde,ba mai mult,in functie de cat de activi suntem,e posibil ca media de puncte la rapoarte sa creasca pentru ca fie ca vrem fie ca nu sa facem raport "stufos"o sa fie memorate de server punctele. Strict parerea mea.

Ia gandeste-te ca daca se scot pauzele la jail detinutii vor sta in yard si vor da escape toata ziua.

Nu accidental doar NG poate intra la war, este treaba noastra...

Ia gandeste-te ca daca se scot pauzele la jail detinutii vor sta in yard si vor da escape toata ziua.

Nu accidental doar NG poate intra la war, este treaba noastra...

You have a point. La asta nu m-am gandit.Noi venim la jail ca sa facem ss de inceput,de plecare,si intre timp patrulam prin yard.Dar mie nu o sa imi convina (cand se va aplica toata chestia asta) sa fac puncte de sistem si sa postez iar raport ss.Mai bine l-ar lasa tot pe sistem vechi ca sa stim o treaba.

Sau cum e la war cu turfs.Sa se puna un punct assist la jail daca stam macar 2 minute in curtea jail-ului.Ar merge asa?

Baieti, exista un PM intre conducerea NG si KillerFish, in care i-am prezentat minusurile descoperite pana acuma. Vom discuta absolut toate problemele, tot ce tine de rapoarte. Cunoastem foarte bine modul in care un membru NG isi prezinta activitate, ce trebuie sa faca el in cadrul Departamentului, deci stim ce sa testam, cum sa testam si ce sa comunicam mai departe.

Voi tre' doar sa aveti rabdare si, cum ziceam mai sus, sa va faceti rapoartele pe stil vechi, prin SS-uri pe forum. Va vom tine la curent cu toate modificarile ce apar pe parcurs.

Pana atunci...

CU SS-URI FACUTE DE VOI

SI POSTATE PE FORUM,

Baieti, rapoartele le faceti ca si pana acuma, cu SS pentru fiecare actiune a voastra, ignorand update-ul si ce se vorbeste pe /r, /d sau pe forum. Sistemul este in teste, iar aseara, alaturi de Arturo si AlexCyo, i-am testat toate minusurile, bug-urile. Cel putin pentru NG sunt foarte multe probleme cu acest sistem automat, de aceea el nu trebuie luat in calcul de voi.

Asa ca, repet...

CU SS-URI FACUTE DE VOI

SI POSTATE PE FORUM,

Baieti, exista un PM intre conducerea NG si KillerFish, in care i-am prezentat minusurile descoperite pana acuma. Vom discuta absolut toate problemele, tot ce tine de rapoarte. Cunoastem foarte bine modul in care un membru NG isi prezinta activitate, ce trebuie sa faca el in cadrul Departamentului, deci stim ce sa testam, cum sa testam si ce sa comunicam mai departe.

Voi tre' doar sa aveti rabdare si, cum ziceam mai sus, sa va faceti rapoartele pe stil vechi, prin SS-uri pe forum. Va vom tine la curent cu toate modificarile ce apar pe parcurs.

Pana atunci...

CU SS-URI FACUTE DE VOI

SI POSTATE PE FORUM,

Mare gogoman, ai baut sau ce ai ma de postezi de ori ai!? Ai /report, $@|_P@. A anuntat si Boss @Peiu S4F asta la news and info :v Astept sa-mi dau + altfel iti mai dau odata report, @yenoH

, nu-i chiar identic, ce-am scris... Am repetat, oarecum, mesajul, pentru ca printesele noastre discutau de zor aici despre rapoarte, dar nu bagau de seama ce le scrisesem mai sus. :P

, nu-i chiar identic, ce-am scris... Am repetat, oarecum, mesajul, pentru ca printesele noastre discutau de zor aici despre rapoarte, dar nu bagau de seama ce le scrisesem mai sus. :P

Ce update-uri frumoase :)) . Sa nu uitam de subiectul principal, poza pusa de Yenoh pe FB lui!

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/11006399_10205023533102343_547741341072343381_n.jpg?oh=662fee20afcb06445366a85e4ca7807c&oe=554BD74F&__gda__=1431278454_8cd6849357ddf6862dc35e271f7421d6

, ai uitat sa precizezi c-arata precum o gorila... Fix ca o gorila. :)) Si, apropo... Ori iti schimbi semnatura, ori te tin numa' in ture. Esti in NG, nu VTB, Neco noob! X(

, ai uitat sa precizezi c-arata precum o gorila... Fix ca o gorila. :)) Si, apropo... Ori iti schimbi semnatura, ori te tin numa' in ture. Esti in NG, nu VTB, Neco noob! X(

Am uitat de faza aia, me scuzi. De curiozitate, era cumva o prietena de la servici de la tine? Si de semnatura, o schimb si pe ea acusi :D

@GF Robert, ce sa zic?! O sa fie caterinca, atunci cand te voi supraveghea daca faci turele corect. Ca vei baga ture de Area, pana uiti si unde-i HQ-ul.

Bun venit, noob.

CU SS-URI FACUTE DE VOI

SI POSTATE PE FORUM,

Edited by yenoH

Welcome celor noi intrati. Sper sa aveti o sedere cat mai lunga aici si fara prea multe sanctiuni. Incercati sa mai cititi regulamentul general, regulamentul jail-ului (mai ales) si wanted list-ul. Daca aveti intrebari, adresati-le pe /r. Mai bine intrebati decat sa riscati un FW.

@@yenoH, Ma HONEY, de cand ti-ai facut tu patiserie in Sibiu??? Tu ai furat idei de la Peiu si te extinzi si tu acum cu patiserii? :)) Uite aici ce am eu in apropiere de liceu la care studiez zi de zi. Oferta buna, 1 + 1 gratis. Daca esti tu patronul vreau sa-mi fac abonament daca se poate :))

Edited by Major maxim16

Baieti, eu nu stiu de voi, dar eu am 3 luni de cand sunt in National Guard si sunt deja sublider. Vreau sa-i multumesc lui Silence pentru /invite (De-al drq nu-i dau mention ca nu merita).

Da daca e musai, repet fraza:

Baieti, eu am implinit 1 an si 6 luni de cand sunt in National Guard. Vreau sa-i multumesc lui OnlyOne pentru sansa acordata (Nici nush daca asta mai are cont pe forum)

Pe scurt, ....@@Ervin27

Just for the BANDER, don't take it serious.