Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@ALex, Parca ar merge un sublider asa ca un "multumesc", nu? :))

Bah cine drq a facut kktul asta de lista ma

Stai linistit sile ca eu nu pup sau alte prostii ... nu ma intereseaza daca primesc sublider sau nu , eu tot joc dasta am si intrat aici sa-mi fac treaba si sa ajung si eu un rank 4 + cum am fost pe vremuri . Mai devreme sau mai tarziu tot acolo ajungem ..

@ si pentru asta SILE sa iei CUCU BA :))) si sa verifici si topicul legende National Guard :)) sa ma vezi pe acolo frumos :))

Edited by ALex

Salut!

Astazi v-am pregatit un episod filmat de MadoXxX in factiune National Guard pe RPG1, desigur pe contul meu [HG]Gunnter.[Huligan]

Vizionare Placuta! Nu uitati sa apasati butonul de like si subscribe daca va placut. Bafta!

Edited by Gunnter

Băi nu știu cât sunt eu în măsură să vorbesc pentru că în ultimul timp nu am fost foarte activ. Vreau să spun doar atât @@K 3 n T, te felicit pentru lider, nu spun că meritai :))) eu sunt mai sincer și direct de fel, deci nu mi-o lua în nume de rău. Mai aveai puțin de crescut până la funcția asta, care este destul de importantă.

Vreau doar să te rog să ai grijă de facțiune, de mai bine de 2 ani facțiunea asta a fost condusă cu bune și cu rele de lideri foarte buni care au știut să mențină grupul unit : Erow, Silence, eu, Yenoh și Arturo. Nu doar grupul s-a menținut unit, dar au fost extrem de multe momente frumoase. Sistemul este stricat, o să existe multe momente când o să fi împins să faci anumite lucruri care sunt dictate de persoanele cu funcții, încearcă te rog să ai caracter și să nu te înmoi, nu pune funcția mai presus decât facțiunea, învață regulamentul liderilor la perfecție și nimeni nu are ce să-ți facă, iar totul o să fie perfect.

Încearcă să înveți ceva din ultima parte a acestui post http://forum.b-zone.ro/topic/8057-national-guard-discu%c8%9bii-discussion/?p=4087744

Ne auzim în joc :).

@@ALex, da ba stiu da' am glumit :)) asa le fac la toti astia care felicita. Totusi lista a lasat de dorit :| nu este corect fata de ceilalti cu mai multa experienta si care au facut ceva pt factiune, gen rank 5+.

@@K 3 n T, ai grija cu functia pentru ca ceva imi spune ca totul a fost aranjat de unu' din staff care voia sa bage un leader ce nu avea treaba cu acest departament sau cu vreun membru' din ea, si spre surprinderea lui ai iesit tu :) pentru ca karma tine si va tine intotdeauna cu acest departament.

Baieti, acesta este primul meu post aici de cand am reintrat in factiune si acesta este unul de felicitare. Felicitari @K 3 n T pentru functia primita, chiar daca inca nu o meritai deoarece inca erai "fraged" in aceasta factiune. Nu o lua in nume de rau, dar doar 4 luni nu sunt suficiente, parerea mea, pentru a fi promovat la o asemenea functie. Eu unul am primit aceasta functie dupa 1 an si de taxi, o factiune mult mai usoara, dar cum se zice, ce-i facut e bun facut, nu mai putem intoarce acum nimic. Vreau sa iti urez succes si sa ai grija de aceasta factiune cum au facut-o si predecesorii tai.

Cum a spus si @Peiu S4F, vor exista momente in care adminii vor pune presiune pe tine, dar daca tu le vei arata ca esti tare pe picioare, ai anumite obiective si nu vei schimba ceva doar pentru ca ii doare pe ei, se vor lasa pagubasi si te vor lasa sa faci ceea ce crezi atata timp cat e corect. Nu uita ca ei sunt supraveghetorii tai, nu liderii factiunii si nu ar trebuii sa iti zica ce sa faci cu factiunea decat in cazul in care le ceri ajutorul sau te-ai impotmolit, ajutandu-te cu un sfat, nu conducand ei in locul tau. Sper sa fii un lider pentru membri, nu pentru factiune, un lider care sa isi apere membrii chiar daca exista posibilitatea sa fie sanctionat pentru "intrasneala" (eu eram sa primesc lw doar pentru intrasneala de a comenta unui admin) pe care o poti avea in fata unui admin.

Probabil o sa crezi ca nu sunt destul de in masura sa iti dau aceste sfaturi, da nu uita ca eu am trecut prin ceea ce treci tu acum si am tinut functia mai mult de 1 an, la inceput da, este frumos, dar in timp te vei plictisi de aceiasi rutina, sever, rpg, rapoarte, reclamatii, aplicatii, forum, viata sociala, cea din urma devenind foarte limitata daca vei sta cat timp ti se cere de catre admini pe server. Eu am lasat functia din cauza acestei rutini si din cauza ca nu imi mai permitea timpul sa tin functia, deoarece viata sociala isi spune cuvantul si te atrage mult mai mult decat un joc.

Sper sa vezi ceea ce am zis mai sus ca pe un sfat si sa continui ceea ce Erow, Silence, Peiu, Yenoh si Arturo au inceput (normal a inceput de la Only one sau Moartea, dar eu doar pe erow l-am prins =)) ).

In rest sper ca totul e bine si frumos. Nu va inteleg totusi de ce toti sunt acum "pun demisie, nu merita, e incepator". L-ati vazut cum conduce factiunea cumva? Datii o sansa sa va arate ce poate si dupa plecati, inteleg ca unii au venit sa stea cu arturo, dar din cate vedeti arturo a ramas rank 5 si nu cred ca va pleca incurand, daca el vrea sa vada cum se descurca kent, de ce nu vreti si voi sa vedeti asta?

Succes la rapoarte nabi, chiar daca unii ati terminat de luni (printre care si eu).

Duminica pe data de 3.07.2016 nu vom avea ANTRENAMENT !

NU uitati, pe timpul lunii iulie & august, vom avea DOAR 2 antrenamente per luna, iar dreptul la invori la antrenamente a fost redus la 1 pe luna de la 2, prin urmare puteti fi invoiti la 1 antrenament, iar la celalalt prezent obligatoriu.

Weekend placut!